2 Ιαν 2019

Για ένα 2019 χωρίς «τσιρίλους»

Λες και θα ήταν ντροπή για μια πολιτική νεολαία να έχει αυτά τα παιδιά στις τάξεις της, σκατόψυχε!


   Ένας ανώνυμος ρατσιστής (σημ. Τηλεβόα: tsirilos είναι το ψευδώνυμό του στο twitter) ήταν αυτός που κατάφερε με την ιντερνετική σκατοψυχιά του να λεκιάσει τις τελευταίες ώρες του χρόνου. Ένας ανώνυμος ταλιμπάν της απέναντι όχθης ήταν αυτός που με τη μικροψυχία του ήρθε να μας υπενθυμίσει το ηθικό, πολιτικό, πολιτιστικό και πολιτισμικό χάος που μας χωρίζει από τον κόσμο της δήθεν “αριστείας”. Ένας χυδαίος μικρόνους, που, στην προσπάθειά του να υποτιμήσει, να υποβαθμίσει και να απαξιώσει τον κόσμο της Αριστεράς ανήρτησε στο Διαδίκτυο τη φωτογραφία μιας χαμογελαστής παρέας παιδιών με σύνδρομο Down που πήγαν να πουν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Αλέξη Τσίπρα.
   “Ο Τσίπρας με τη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ” ήταν το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία. Ένα σχόλιο που προκάλεσε κύματα ιντερνετικής οργής και ενεργοποίησε τα αμυντικά ανακλαστικά ενός κόσμου που επιμένει να αντιστέκεται στο κύμα της χυδαιότητας που απειλεί να μας πνίξει. Ένα σχόλιο που αποκάλυψε το αποκρουστικό πρόσωπο της “αριστείας” τους, που κρύβεται πίσω από επικοινωνιακές μάσκες και δημοσιοσχεσίτικα προσωπεία. Είναι αυτοί που συνήθως λοιδωρούν όλους εμάς τους υπόλοιπους πως τάχα μου δεν περάσαμε Διαφωτισμό και δεν καταφέραμε να γίνουμε του επιπέδου τους. Ενός επιπέδου που δεν διστάζει να πετάξει στον Καιάδα της αντιπολιτευτικής τους υστερίας μια παρέα χαμογελαστών παιδιών μόνο και μόνο για να τα βαφτίσει “νεολαία ΣΥΡΙΖΑ”.
   Λες και θα ήταν ντροπή για μια πολιτική νεολαία να έχει αυτά τα παιδιά στις τάξεις της και στην αγκαλιά της. Αλλά τι να πεις και τι να εξηγήσεις στον ψευδώνυμο ρατσιστή για την αξία και τη μοναδικότητα της ανθρώπινης ύπαρξης; Τι να του πεις περί σεβασμού στην ιδιαιτερότητα του άλλου; Άντε να του εξηγήσεις του “tsirilo” και όλων αυτών των τσιρίλων της “αριστείας” και του ψευτοφιλελευθερισμού της κακιάς ώρας ότι αυτά τα παιδιά είναι τα δικά μας παιδιά. Είναι οι γιοί οι κόρες και τα αδέρφια μας, που τους αξίζει και τους ανήκει ένα κομμάτι ουρανού ίσο με όλων των υπόλοιπων, άριστων και μη.
   Αφού λοιπόν φρόντισαν με τη χυδαιότητα και το δηλητήριο να μαγαρίσουν το φεύγα του 2018, ευχή μας είναι το 2019 να είναι μια χρονιά χωρίς “τσιρίλους” και όσο το δυνατόν λιγότερους τοξικούς και σκατόψυχους ανάμεσά μας.
γράφει ο Πέτρος Κατσάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.