30 Δεκ 2018

Χρήστος Σπίρτζης: Απαντάμε σε όσα έκαναν, έταζαν, έλεγαν και λένε... ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ - VIDEO

Συνεχίζουμε. Για δίκαιη ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη, στην υπηρεσία του μοναδικού ιδιοκτήτη των υποδομών, τον ελληνικό λαό


   Με ένα βίντεο που ανήρτησε στο διαδίκτυο απαντά ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης στις αιτιάσεις των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας σε σχέση με το Μετρό της Θεσσαλονίκης.
   Στο βίντεο παρουσιάζονται δηλώσεις βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο παρελθόν αλλά και σήμερα, καθώς όμως και οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη αναφορικά με την πρόοδο και την ολοκλήρωση των εργασιών τα τελευταία τρία χρόνια.
   Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του ο κ. Σπίρτζης, «συνεχίζουμε. Για δίκαιη ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη, στην υπηρεσία του μοναδικού ιδιοκτήτη των υποδομών, τον ελληνικό λαό».
   Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.