19 Νοε 2018

Οκτώ νέα οχήματα για την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Άρτας

Όλγα Γεροβασίλη: Θα συμβάλουν στους κρίσιμους τομείς, της οδικής ασφάλειας και της παράτυπης μετανάστευσης


   Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας στις Αχαρνές Αττικής, παρουσιάστηκαν 49 νέα υπηρεσιακά οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας. 
   Πρόκειται για 31 υπηρεσιακά οχήματα, διαφόρων τύπων, τα οποία παραχωρήθηκαν δωρεάν για χρήση από τη «ΝΕΑ ΟΔΟ Α.Ε.» και την «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» και έχουν ήδη κατανεμηθεί στα νεοϊδρυθέντα Τμήματα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων (Α΄, Β΄ και Γ΄ Τμήματα Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων και Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Καρδίτσας) για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών.
   Με οκτώ από αυτά τα οχήματα θα εξοπλιστεί η τροχαία αυτοκινητοδρόμων Άρτας που αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στο επόμενο διάστημα.
   Τέλος, 18 οχήματα, τα οποία αποκτήθηκαν με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης, θα ενισχύσουν σημαντικά τις επιχειρησιακές δυνατότητες των Διευθύνσεων Αλλοδαπών Αττικής και Θεσσαλονίκης και των Προαναχωρησιακών Κέντρων Κράτησης Αλλοδαπών σε όλη τη Χώρα.
   Στην εκδήλωση παρέστησαν η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, η Υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα- Σιδηροπούλου, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος
   Στην ομιλία της κατά την εκδήλωση παραλαβής η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, σημείωσε ότι αυτά τα αυτοκίνητα θα συμβάλουν στη βελτίωση και στη διευκόλυνση της παροχής υπηρεσίας από πλευράς της Αστυνομίας σε δύο σημαντικούς κρίσιμους τομείς, της οδικής ασφάλειας και της παράτυπης μετανάστευσης. Όπως είπε, και οι δύο είναι σοβαρές προκλήσεις, οι οποίες βεβαίως υποδομές, «στις οποίες γνωρίζουμε ότι υπάρχουν στερήσεις, ωστόσο είναι μία τόνωση η σημερινή παραλαβή αυτών των αυτοκινήτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.