5 Νοε 2018

Όλγα Γεροβασίλη: «Τίποτα δεν θα πέσει κάτω»

Συνάντηση με εκπροσώπους LGBTQI οργανώσεων για τη διερεύνηση της υπόθεσης του τραγικού θανάτου του ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου


   Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, συναντήθηκε, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, με εκπροσώπους LGBTQI οργανώσεων.
   Κατά τη συνάντηση υποβλήθηκε κοινό υπόμνημα των οργανώσεων με προτάσεις για αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο, που αποτελούν συναρμοδιότητα περισσότερων υπουργείων, ενώ ζητήθηκε η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης του τραγικού θανάτου του ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου.
   Η Όλγα Γεροβασίλη επισήμανε ότι είναι υπό διερεύνηση όλες οι πτυχές της υπόθεσης και θα χυθεί άπλετο φως σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά όλων των εμπλεκομένων στο τραγικό αυτό γεγονός. Πρόσθεσε δε, ότι παρακολουθεί και ενημερώνεται για την υπόθεση, τονίζοντας ότι «τίποτα δεν θα πέσει κάτω».
   Υπογράμμισε, επίσης, ότι στόχος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι να αντιμετωπίζονται με ευαισθησία ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να ελέγχονται περιστατικά με βίαιες ή ρατσιστικές συμπεριφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.