5 Νοε 2018

Πετώντας Γιάννενα-Αθήνα με φθηνότερο εισιτήριο από το λεωφορείο

Τα Γιάννενα έχουν επίσημα πλέον δεύτερη πτήση από και προς Αθήνα


   Τα Γιάννενα έχουν επίσημα πλέον δεύτερη πτήση από και προς Αθήνα, καθώς η Sky express πέρασε την «υδάτινη αψίδα» στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων για πρώτη φορά, την Πέμπτη το μεσημέρι λίγο μετά τις 12.
   «Πιστεύουμε ότι όχι μόνο θα πάει καλά η πτήση, αλλά υπάρχουν και ακόμα καλύτερες προοπτικές, καθώς και διάθεση για συνεργασία» είπε ο αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Ιωαννιτών Νίκος Γκόλας, υποδεχόμενος τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Χάρη Μπότσαρη στο αεροδρόμιο.
   «Θα είναι μόνο η αρχή σε μια ευρύτερη συνεργασία» πρόσθεσε, με την ελπίδα ότι ο ανταγωνισμός θα βοηθήσει την ποιότητα των αεροπορικών συνδέσεων της πόλης. Ο κ. Μπότσαρης απαντώντας ευχαρίστησε για την υποδοχή και τόνισε ότι το αίτημα σύνδεσης με τα Γιάννενα, το λάβαινε η εταιρία εδώ και καιρό από πολλές πλευρές.
   «Όπου πηγαίνουμε, στηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες» πρόσθεσε, μιλώντας για το δίκτυο 32 προορισμών εσωτερικού της εταιρίας και την πολιτική επεκτάσεών της. Επίσης, ο Στάθης Σιούτης από την Ένωση Ξενοδόχων ευχαρίστησε την εταιρία, την οποία χαρακτήρισε την «πιο αναπτυσσόμενη στην Ελλάδα».
   Η Sky Express έχει καθημερινά δρομολόγια από και προς Αθήνα, σε τιμές που κατά συνθήκη (ημερομηνία κλεισίματος, είδος θέσης κ.λπ.), είναι φθηνότερες από το αντίστοιχο εισιτήριο του υπεραστικού ΚΤΕΛ.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.