20 Νοε 2018

Τέτοια καταστροφή είχε δει μόνο ο... Νώε

- Καταστροφή της οικονομίας και τέταρτο μνημόνιο, ναυάγιο της συμφωνίας Εκκλησίας-Πολιτείας και άλλα δεινά βλέπουν τα κανάλια...
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Καταστροφή της οικονομίας και τέταρτο μνημόνιο, ναυάγιο της συμφωνίας Εκκλησίας-Πολιτείας και άλλα δεινά βλέπουν τα κανάλια...
   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν η τραγωδία στην Κυπαρισσία με τρεις μαθητές νεκρούς σε τροχαίο, η συμφωνία Εκκλησίας - Πολιτείας, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

Ισχαιμικό επεισόδιο που προκλήθηκε από πολλαπλά τραύματα, η αιτία θανάτου του Ζακ

Σε ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου που σχετίζονται με τα τραύματα που φέρει από χτυπήματα και από σπασμένα γυαλιά οφείλεται ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που παρέδωσαν σήμερα οι ιατροδικαστές Νίκος Καλόγριας και Σουλτάνα Μαριανού. (αναλυτικά)

«Ράπισμα» Σεντένο στην καταστροφολογία της ΝΔ

«Η Ελλάδα ολοκλήρωσε επιτυχώς το τρίτο πρόγραμμα. Η οικονομία της έχει επιστρέψει στην ανάπτυξη με θετικές προοπτικές. Η Ελλάδα υπεραποδίδει σε σχέση με τους συμφωνημένους στόχους»: αυτό αναφέρει ο πρόεδρος του Eurogroup, απαντώντας σε ερώτηση του Δημ. Παπαδημούλη, ο οποίος κάνει λόγο μέσω twitter για «άλλο ένα ράπισμα στην καταστροφολογία της ΝΔ» (αναλυτικά)

«Προστατεύοντας τα δικαιώματα των παιδιών, διασφαλίζουμε το μέλλον»

Η δήλωση (συνοδευόμενη από το σχετικό βίντεο) του Αλ. Τσίπρα για την Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού (αναλυτικά)

Καταρρέει το αφήγημα της ΝΔ περί 4ου Μνημονίου

«Θα αναγνωρίσει η ΝΔ ότι τόσον καιρό προσπαθούσε να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα; Θα αναγνωρίσει ότι κινδυνολογούσε ασύστολα; Θα αναγνωρίσει ότι δεν υπάρχει 4ο Μνημόνιο και ότι η χώρα κάνει τα πρώτα της βήματα χωρίς τους περιορισμούς της μνημονιακής επιτροπείας;»: τα ερωτήματα αυτά έθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά το briefing της Τρίτης, υπενθυμίζοντας ότι κατατίθεται αύριο στη Βουλή το σχέδιο Προϋπολογισμού «που διαψεύδει όσους στήριξαν την αντιπολιτευτική τους τακτική στην υπονόμευση της μεγάλης προσπάθειας ώστε να μην εφαρμοστεί το μέτρο της περικοπής των συντάξεων από 1/1/2019» (αναλυτικά)

Παρατείνονται οι εργασίες της Εξεταστικής για την Υγεία

Τι ειπώθηκε στη συζήτηση στην Εξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα στην Υγεία, σχετικά με το κεφάλαιο του Πορίσματος του ΣΥΡΙΖΑ που αφορά στο Φάρμακο (αναλυτικά)

Τι επιδιώκουν ο Κυρ. Μητσοτάκης και η «Ακροδεξιά του Κυρίου»

«Ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε μέσω διαρροών και κατόπιν εορτής, τη μυστική συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο», αναφέρει σε σχόλιο του το Μαξίμου - «Δεν έχει τον Θεό του. Η μόνιμη έγνοιά του είναι πώς θα σαμποτάρει την κυβέρνηση και τη χώρα, αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τη στάση του αρχηγού της Ν.Δ. απέναντι στη συμφωνία της Εκκλησίας με την Πολιτεία. (αναλυτικά)

Έρευνα για τους νεοναζί στο ΟΑΚΑ

Στις αρμόδιες δικαστικές αρχές έστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης το οπτικοακουστικό υλικό από την παρουσία των ακροδεξιών στις κερκίδες της Εθνικής Ομάδας. «Τα ακροδεξιά νεοναζιστικά μορφώματα πρέπει να απομονωθούν» τόνισε με δήλωσή του Στο Κόκκινο ο υφυπουργός Αθλητισμού. (αναλυτικά)

«Έμπρακτη απόδειξη του τέλους των δημοσιονομικών περιορισμών οι μειώσεις ασφαλιστικών εισφορών»

Η υπουργός Εργασίας επιτέθηκε στη ΝΔ, κατηγορώντας την για συστηματική καταστροφολογία (αναλυτικά)

«Λογικό να ανησυχεί η ΝΔ για τα αποτελέσματα της δικαστικής διερεύνησης»

O υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας απαντάει εκ νέου στην αξιωματική αντιπολίτευση για την εξέλιξη του χρέους της εταιρείας ELFE, το οποίο κληροδότησαν οι διορισμένες από τη ΝΔ διοικήσεις (αναλυτικά)

Εξώδικο σε ΣΚΑΪ, Πορτοσάλτε, Παπαδημητρίου από τους ταξιτζήδες

Στις 9 Νοεμβρίου 2018, στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο «Άρης Πορτοσάλτε και Μπάμπης Παπαδημητρίου» στο ραδιόφωνο του SKAΙ 100.3, την επόμενη της πολιτικής δίκης που είχε προηγηθεί (της εταιρείας BEAT εναντίον του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και του ΣΑΤΑ Θύμιου Λυμπερόπουλου) ακούστηκαν υποτιμητικά και ψευδή σχόλια τόσο για τον κλάδο των αυτοκινητιστών Ταξί, όσο και για τον κ. Λυμπερόπουλο, καταγγέλλει το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (αναλυτικά)

1,6 εκατ. ευρώ σε 7 δήμους για την αποκατάσταση ζημιών από την κακοκαιρία και την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

Το υπουργείο Εσωτερικών ανταποκρινόμενο σε αιτήματα που υπέβαλαν δήμοι της χώρας, ενέκρινε έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις ποσού συνολικού ύψους 1.630.000,00 ευρώ, για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν στις υποδομές τους από την κακοκαιρία και για έργα υποδομών με σκοπό την αντιμετώπιση της λειψυδρίας. (αναλυτικά)

Εννέα παλιά κτίρια αποκτούν νέα χρήση

Με την κατάλληλη διαμόρφωση των κτιρίων εσωτερικά και εξωτερικά και την εφαρμογή της νέας τους χρήσης, επιτυγχάνεται η επανάχρησή τους και η λειτουργική επανένταξή τους στον ιστό της πόλης, συμβάλλοντας άμεσα και έμμεσα στην οικονομική και κοινωνική αναζωογόνηση των αστικών περιοχών. (αναλυτικά)

Δύο νέα καινοτόμα προγράμματα του ΟΑΕΔ από τις αρχές του 2019

Τα δύο νέα καινοτόμα προγράμματα του ΟΑΕΔ για τη στήριξη άνεργων νέων έως 29 ετών και πρώην αυτοαπασχολούμενων, προκειμένου να στήσουν τη δική τους επιχείρηση αναλύει η διοικήτρια του Οργανισμού, Μαρία Καραμεσίνη, σε συνέντευξή της στο «Έθνος-Εργασία» (αναλυτικά)

Αναβάθμιση του ΕΦΕΤ προανήγγειλε ο Σταύρος Αραχωβίτης

Στην ενίσχυση του έργου του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων μέσα και από προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού σκοπεύει να προχωρήσει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπως αναφέρει σε απαντητική του επιστολή προς τον παραιτηθέντα πρόεδρο του Φορέα (αναλυτικά)

«Ιστορικό άλμα με 7.505 προσλήψεις στην παράλληλη στήριξη»

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Υπουργείου Παιδείας, της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Επενδύσεων και της Ειδικής Γραμματείας του Ε.Κ.Τ. εξασφαλίστηκαν πρόσθετοι πόροι, πέραν των προγραμματισμένων, από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο για την υποστήριξη όλων των μαθητών του γενικού σχολείου που χρήζουν εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης (αναλυτικά)

Δράσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την Παγκόσμια Μέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού

Τα παιδιά και οι έφηβοι μοιράστηκαν τις αγωνίες, τα ερωτήματα και τα παράπονά τους. (αναλυτικά)

Στο 95,5% ο συνολικός δείκτης ικανοποίησης των πολιτών που χρησιμοποίησαν τις ψηφιακές υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής

Στο επίκεντρο της Περιφέρειας Αττικής η ψηφιακή εξυπηρέτηση των πολιτών. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.