18 Οκτ 2018

Περικλής Μίγδος για Χρήστο Σπίρτζη: Τίμησε τον λόγο του

Μετά την γέφυρα Πλάκας, σειρά έχει η γέφυρα Κοράκου


   Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη, Περικλής Μίγδος αναφέρει:
   "Χαιρετίζουμε την έλευση στις 21 Οκτωβρίου του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη στον Δήμο μας στην θρυλική γέφυρα Κοράκου στις Πηγές "Ιστορική έδρα του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη", που είμαστε σίγουροι, ότι θα εξαγγείλει χρηματοδότηση για την αναστήλωσή της.
   Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εκείνον και πολύ σημαντικό για μας, που τίμησε τον λόγο του, που έδωσε στην Δημοτική Αρχή του Δήμου μας, δίνοντας το χέρι του, τον περασμένο χειμώνα, στην εκδήλωση των Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων.
   Είπε ακριβώς "... μετά την γέφυρα Πλάκας, σειρά έχει η γέφυρα Κοράκου..."



   Ευελπιστούμε με την έλευσή του, ότι θα δώσει λύσεις στα χρόνια προβλήματα των οδικών υποδομών μας, τα οποία κατά καιρούς προβάλλαμε και παρουσιάσαμε στις συναντήσεις, που είχαμε μαζί του.
   Θα δώσει λύσεις για τα οδικά δίκτυα:
   α) Άρτα - Καρδίτσα
   β) Καστανιά -Τετράκωμο
   γ) Αστροχώρι - Μεγαλόχαρη - Μεσόπυργο
   δ) Δημαριό - Κομπότι
   ε) Ανω Καλεντίνη - Διχομοίρι - Ρετσιανά -Στρογγυλόκαμπο
   στ) Ανω Καλεντίνη-Κάτω Αθαμάνιο.
   Θα βοηθήσει επίσης στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων λειψυδρίας που αντιμετωπίζουμε στην περιοχή μας, λόγω των πεπαλαιωμένων δικτύων ύδρευσης, που χρήζουν άμεσης αντικατάστασης.
   Θα δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τα εγκαταλελειμένα έργα της εκτροπής του Αχελώου.
   Θα ακούσει με προσοχή την φωνή των κατοίκων της περιοχής μας, που ζητούν επιμόνως να μπει στο κάδρο της ανάπτυξης ο τόπος μας, που ζητούν επιμόνως την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης...
   Θυμίζουμε ότι ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη σε όλες τις συναντήσεις του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων που τον συνόδευαν τόσο με τον Υπουργό κύριο Σπίρτζη όσο και με τον Γ.Γ. κύριο Δέδε καθώς επίσης με την Υπουργό Πολιτισμού και τον Διευθυντή του γραφείου του κυρίου Σπίρτζη τον κύριο Καραγκούνη είχαν το θέμα της αναστήλωσης της γέφυρας Κοράκου και τα προαναφερόμενα οδικά δίκτυα σε άμεση προτεραιότητα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.