25 Οκτ 2018

Σ(π)όρος συγκάλυψης

- Ψεκασμένα σενάρια συνωμοσίας και λάσπη στον ανεμιστήρα, μπας και ξεχάσουμε τη διαφθορά του πολιτικού τους συστήματος
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν τα ψεκασμένα σενάρια συνωμοσίας για τα εκατομμύρια του Σόρος, η προφυλάκιση του ζεύγους Παπαντωνίου, η απόφαση για επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης, η ανομία στα (δημόσια) πανεπιστήμια, η μεγάλη πυρκαγιά στη Σιθωνία, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

«Λάσπη στον ανεμιστήρα από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα»

Οι ελπίδες του παλιού πολιτικού συστήματος για παλινόρθωση εξανεμίζονται - Σωσίβιο σε θεωρίες σκευωρίας ψάχνουν Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛΛ. μετά την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου. (αναλυτικά)

Μήνυμα κατά της νεοφασιστικής βίας από το Ε.Κ. - Τροπολογίες για Χ.Α. και Ζακ Κωστόπουλο

Το ψήφισμα κατά της ανόδου της νεοφασιστικής βίας στην Ευρώπη, το οποίος εγκρίθηκε με 355 υπέρ, 90 κατά και 39 αποχές, περιλαμβάνει κοινές τροπολογίες Αριστεράς, Σοσιαλιστών και Πράσινων για την δίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής και την βαρβαρότητα κατά του Ζακ Κωστόπουλου - Το ψήφισμα συντάχθηκε με αφορμή την επίθεση νεοφασιστών εναντίον της Ιταλίδας ευρωβουλεύτριας της Αριστεράς, Eleonora Forenza, και συνεργατών της - Δημ. Παπαδημούλης: «Θετικό βήμα!».  (αναλυτικά)

«Η οριοθέτηση της ελληνικής ΑΟΖ θα καθοριστεί με βάση το διεθνές δίκαιο»

«Η Ελλάδα δεν πρόκειται να παρασυρθεί σε πλειοδοσία επιθετικής ρητορικής», υπογραμμίζει το υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με πρόσφατες τοποθετήσεις του Υπουργού Αμύνης της Τουρκίας. (αναλυτικά)

Οι «ασκήσεις θράσους» του Αδ. Γεωργιάδη και η απάντηση του υπουργείου Εργασίας

Tι αναφέρει το υπουργείο Εργασίας για την έφεση του ΕΦΚΑ, με αφορμή ανάρτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ στο facebook. (αναλυτικά)

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις σημερινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ στο ραδιοσταθμό 24/7. (αναλυτικά)

«Πρόδηλος ο πανικός της ΝΔ, που χρησιμοποίησε τα Σώματα Ασφαλείας ως κομματικό λάφυρο»

«Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που για δεκαετίες χρησιμοποίησε τα Σώματα Ασφαλείας ως κομματικό λάφυρο απογειώνοντας το μοντέλο του πελατειακού κράτους» αναφέρει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε ανακοίνωσή του. (αναλυτικά)

Ο Κ. Γαβρόγλου για τις δηλώσεις Μπαμπινιώτη

«Το αίτημα να κλείσουν όλα τα Πανεπιστήμια, αυτή τη στιγμή, δεν βοηθάει ούτε τη δημοκρατία αλλά ούτε και μία δημοκρατική συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολύ συγκεκριμένα Πανεπιστήμια». (αναλυτικά)

«Οικονομική ενίσχυση, προσλήψεις και απλή αναλογική η νέα μέρα για τους δήμους»

O υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, έδωσε συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή και την Αγγελική Σπανού. (αναλυτικά)

«Η Ελλάδα είναι πρώτη στην ΕΕ ως προς τις επενδύσεις από το Σχέδιο Γιούνκερ»

Όπως σημειώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η συνολική χρηματοδότηση που έλαβε η Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (ΕΤΕ), με τη στήριξη του ΕΤΣΕ, ανέρχεται σε 2,7 δισ. ευρώ και αναμένεται να ενεργοποιήσει συνολικές επενδύσεις ύψους 11 δισ. ευρώ. (αναλυτικά)

Περίεργες συμπτώσεις τη μέρα του εμπρησμού και συλλογή πειστηρίων από ... εργαζόμενους στη φύλαξη

Με τις καταθέσεις και άλλων εργαζομένων στην εταιρεία φύλαξης με την οποία συνεργαζόταν η Ελληνικός Χρυσός αλλά και ιδιοκτητών μηχανημάτων συνεχίστηκε σήμερα η δίκη των 21 κατοίκων της ΒΑ Χαλκιδικής για την υπόθεση του εμπρησμού των Σκουριών στις 17 Φεβρουαρίου του 2013. (αναλυτικά)

Ματαιώθηκε η διαδικασία πλειστηριασμού των οικοπέδων της ΒΙΟΜΕ

Άκυρη απέβη και η σημερινή προσπάθεια πλειστηριασμού των οικοπέδων της Φίλκεραμ Τζόνσον μεταξύ των οποίων και των οικοπέδων της ΒΙΟΜΕ στα οποία βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του ανακτημένου εργοστασίου και αυτοδιαχειριστικού εγχειρήματος. (αναλυτικά)

ΕΣΠΑ 2014-2020: Σε πιλοτική λειτουργία ο νέος επίσημος διαδικτυακός τόπος του υπουργείου Οικονομίας

Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης που παρέχει αναλυτική πληροφόρηση για την πορεία υλοποίησης των έργων του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ 2007-2013) και του Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ 2014-2020). (αναλυτικά)

Ψήφισμα εργαζομένων στον «9.84» ενάντια στις απολύσεις στον ραδιοσταθμό

Με ομόφωνο ψήφισμα της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων στο δημοτικό ραδιοσταθμό «9,84» που ολοκληρώθηκε πριν λίγο, καταγγέλλεται η διοίκηση του ραδιοσταθμού ότι επιχειρεί «να φορτώσει στις πλάτες των εργαζομένων» τη «διαχειριστική αδυναμία της». (αναλυτικά)

Παύθηκε από εθνοφύλακας ο καταδικασθείς χρυσαυγίτης Παν. Μπαντέμης

Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Παναγιώτη Ρήγα ο καταδικασθείς από τη Δικαιοσύνη Παναγιώτης Μπαντέμης παύει να έχει την ιδιότητα του Εθνοφύλακα, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. (αναλυτικά)

Το υπ. Υγείας για τα δημοσιεύματα για το ΕΚΑΒ: Η λάσπη και τα ψέματα λερώνουν πρώτα τα χέρια του συκοφάντη

«Ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες μια φρασεολογία γεμάτη συκοφαντίες εναντίον των εργαζομένων του ΕΚΑΒ και της Διοίκησης από το Σωματείο εργαζομένων της Αθήνας» επισημαίνει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του αν. Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. (αναλυτικά)

Λουκέτο σε «δουλεμπορικό» γραφείο εύρεσης ναυτικής εργασίας

Μετά τις καταγγελίες και της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. (αναλυτικά)

Εγκύκλιος για ενιαίους αδιάσπαστους τίτλους μεταπτυχιακών σπουδών από δημοσίους υπαλλήλους

Η εγκύκλιος ρυθμίζει ζητήματα που αφορούν δημοσίους υπαλλήλους που είναι υποψήφιοι για θέσεις προϊσταμένων διευθύνσεων ή γενικών διευθύνσεων. (αναλυτικά)

Δέκατη καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε πυρόπληκτους συνταξιούχους

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοινώνει ότι αύριο Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί από τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ, ΕΤΕΑΕΠ, ΜΤΠΥ) νέα καταβολή 269 διπλών συντάξεων και μερισμάτων, ύψους 425.968,17€. (αναλυτικά)

Αυξάνεται το επίδομα για την ειδική αγωγή των παιδιών των ναυτικών

«Η συγκεκριμένη απόφαση αποδεικνύει την ευαισθησία της Κυβέρνησης για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, ειδικά των παιδιών, ενώ παράλληλα αποτελεί μια έμπρακτη αναγνώριση στο επάγγελμα του ναυτικού», τονίζεται σε ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτ. Σαντορινιού. (αναλυτικά)

«Πράσινο φως» για την κατασκευή έργων αντιπλημμυρικής προστασίας σε Ανατολική και Δυτική Αττική

Με αποφάσεις του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών εγκρίθηκαν τρεις Προγραμματικές Συμβάσεις μεταξύ του Υπουργείου και των δήμων Ελευσίνας, Μεγαρέων και Ραφήνας Πικερμίου, για έργα συνολικού προϋπολογισμού 27.450.000 ευρώ. (αναλυτικά)

Νοσοκομείο Καβάλας: Εντάσσει ΑμεΑ στο εργατικό δυναμικό του και στο οικονομικο-κοινωνικό γίγνεσθαι

Όπως εξήγησε στο «Κόκκινο Καβάλας» ο διοικητής του Νοσοκομείου, Τάσος Καρασαββόγλου, «το έργο του ΚΟΙΣΠΕ, ουσιαστικά, κατατείνει στο να μπορούν άτομα με αναπηρία και άτομα με ψυχικά προβλήματα να ενταχθούν στο οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι». (αναλυτικά)

ΥΠΕΣ: Ενισχύσεις 8,1 εκατ. ευρώ σε Δήμους της χώρας

Τις σχετικές αποφάσεις υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.