17 Οκτ 2018

Πνοές Ανέμων και στην Άρτα

Θεματική περιήγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο και εκπαιδευτική δράση για μαθητές δημοτικού

   Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας συμμετέχει και τη φετινή χρονιά στην πανελλαδική επικοινωνιακή δράση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Περιβάλλον και Πολιτισμός – Πνοές Ανέμων».
   Θεματική του εορτασμού, όπως και την προηγούμενη χρονιά, είναι ο αέρας.
   Ο αέρας αποτελεί βασικό στοιχείο της ατμόσφαιρας και συνδέεται ποικιλοτρόπως με τον ανθρώπινο βίο, καθώς επηρεάζει άμεσα ή έμμεσα την καθημερινή ζωή, τη λατρεία, τις τέχνες, τις επιστήμες και την τεχνολογία.
   Στο πλαίσιο αυτό, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας διοργανώνει θεματική περιήγηση στη μόνιμη έκθεση και στις περιοδικές εκθέσεις του Αρχαιολογικού Μουσείου Άρτας, καθώς και εκπαιδευτική δράση στο Μουσείο, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 9.30 π.μ., για μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
   Υπεύθυνοι δράσης: Θεοδώρα Κοντογιάννη, Αρχαιολόγος Τμηματάρχης Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και Μουσείων της ΕΦΑ Άρτας, Νεκτάριος – Πέτρος Γιούτσος, Δρ Αρχαιολόγος, Βασιλική Γαλάνη, Αρχαιολόγος
   Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26810 24636

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.