22 Οκτ 2018

Ντροπή!

Έτσι εννοεί την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης...


   Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βαγγέλης Ιωαννίδης ζητά να ερευνηθεί το ενδεχόμενο διάπραξης του αδικήματος σε βαθμό κακουργήματος της παραβίασης μυστικών της Πολιτείας. (σημ. Τηλεβόα: Αφορά τη διαρροή προς συγκεκριμένο ιστότοπο, ιδιαιτέρως φιλικό προς τη Ν.Δ., της ενημέρωσης της Βουλής και των προέδρων των κομμάτων, σχετικά με τη διάθεση των απόρρητων κονδυλίων του υπ. Εξωτερικών. Μια διαφανής διαδικασία, που θεσμοθετήθηκε το 2016 για να σταματήσει το φαγοπότι, που είναι -και πρέπει- να είναι εχέμυθη για ευνόητους λόγους. Αφορά ευαίσθητες πληροφορίες, που θα μπορούσαν να πέσουν στα χέρια εχθρών της χώρας)
   Πώς αντιδρά ο και καθηγητής Πανεπιστημίου Α. Λοβέρδος;
   Ισχυρίζεται πως... «τα υπόγεια του Μαξίμου επιδιώκουν τη φίμωση του Τύπου και τη διαστρέβλωση των ειδήσεων. Δεν θα τους περάσει!».
   Έτσι εννοεί την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης: με πολιτικά χυδαίες επιθέσεις στη διενέργεια μιας προκαταρκτικής εξέτασης...
γράφει ο Λάμπρος Τσουκνίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.