22 Οκτ 2018

Οι συμμαθήτριες Όλγα και Κατερίνα, οι υπουργοί Γεροβασίλη και Παπακώστα

Από την οδό Ψαρών στη... λεωφόρο Κατεχάκη!


   Συμπτώσεων συνέχεια στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου, μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό, το τιμόνι του υπουργείου, ανέλαβε για πρώτη φορά στην ιστορία του, μία γυναίκα, η Όλγα Γεροβασίλη. Και, μάλιστα, με υφυπουργό άλλη μια γυναίκα, την Κατερίνα Παπακώστα.
   Μία σύμπτωση που είχαν επισημάνει οι παραπολιτικές στήλες, διαβάζοντας τα βιογραφικά τους, ήταν ότι τα δύο από τα παιδιά της κ. Γεροβασίλη έχουν τα ίδια ονόματα με τα δύο παιδιά της κ. Παπακώστα.
   Και, αν αυτό πρόκειται για μια συνηθισμένη σύμπτωση, υπουργός και υφυπουργός, κατά τη διάρκεια μιας χαλαρής συζήτησης, ανακάλυψαν ότι τις συνδέει και άλλη μία, που κάθε άλλο παρά συνηθισμένη είναι, μιας και η Όλγα Γεροβασίλη είναι γέννημα-θρέμμα Αρτινιά, ενώ αντίστοιχα η κ. Παπακώστα είναι βέρα Αθηναία. Ότι, δηλαδή, ήταν συμμαθήτριες στο ίδιο σχολείο, στο 2ο Λύκειο, στην οδό Ψαρών στον Κορυδαλλό!
   Κι αυτό, επειδή η Όλγα Γεροβασίλη, την Γ' Λυκείου την τελείωσε στην Αθήνα. Στο Γ1 η ίδια, στο Γ3 η κ. Παπακώστα.
   Εμβαθύνοντας, μάλιστα, στη συζήτηση γύρω από τους καθηγητές, τα μαθητικά πάρτυ, τις σχολικές εκδρομές, ανακαλώντας τις μνήμες, συνειδητοποίησαν ότι θυμούνταν η μία την άλλη!
   Το γεγονός το ανακάλυψε η παραπολιτική στήλη της Νέας Σελίδας και το δημοσίευσε χθες:


   Κι έτσι, μετά από τόσα χρόνια, οι δυο συμμαθήτριες, από τα μαθητικά θρανία της οδού Ψαρών, βρέθηκαν στους υπουργικούς θώκους της λεωφόρου Κατεχάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.