15 Οκτ 2018

Θα γίνουν εκλογές πριν γεννήσει η Μέγκαν;

Εκτός από τα ξανά-μανά σενάρια πρόωρων εκλογών, ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκε και πάλι οι σχέσεις Καμμένου-κυβέρνησης και τα σενάρια πρόωρων εκλογών, το Μακεδονικό και η συζήτηση για συνταγματική αναθεώρηση στο Κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ, η περιοδεία Μητσοτάκη στην Κορινθία, οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η δήλωση Πολάκη, η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, η εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ, οι εκλογές στη Βαυαρία, οι πλημμύρες στη Γαλλία, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

«Η αύξηση του κατώτατου μισθού είναι πυρηνικό στοιχείο του δικού μας προγράμματος»

Τι ανέφερε η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Realfm 97,8». (αναλυτικά)

Ξεκίνησε η «μάχη» του Ζάεφ για την αλλαγή Συντάγματος

Ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας η συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής της ΠΓΔΜ με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την πρόταση της κυβέρνησης του Ζόραν Ζάεφ σχετικά με την έναρξη των διαδικασιών για την συνταγματική αναθεώρηση - Ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας κάλεσε τους βουλευτές να υπερψηφίσουν την πρόταση της κυβέρνησης για την αναθεώρηση του Συντάγματος. (αναλυτικά)

Π. Πολάκης: «Η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί»

«Η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί, αλλά αποκαλύπτει και έχει αποκαλύψει ήδη πάρα πολλά» αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του στα social media. (αναλυτικά)

Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης για 5.500 άνεργους πτυχιούχους

Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης για 5.500 άνεργους πτυχιούχους ανώτατων εκπαιδευτικών και τεχνολογικών ιδρυμάτων, ηλικίας 22-29 ετών. (αναλυτικά)

Παρέμβαση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Σε συνέχεια της μεγάλης κινητοποίησης της Παρασκευής στις φυλακές Κορυδαλλού, με την ευκαιρία του εορτασμού της απελευθέρωσης της Αθήνας από τους ναζί, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το παρών στη δίκη της Χρυσής Αυγής, που σήμερα διεξάγεται στο Εφετείο Αθηνών. (αναλυτικά)

Στα σχολεία της Χίου τα προσφυγόπουλα, απομονώθηκαν οι ακραίες φωνές

Άνοιξαν οι πόρτες των δημοτικών σχολείων της Χίου και μαζί με αυτές και οι αγκαλιές των εκπαιδευτικών για την υποδοχή των προσφυγόπουλων το μεσημέρι της Δευτέρας. (αναλυτικά)

Σημαντική υπέρβαση του στόχου: Πρωτογενές πλεόνασμα 4.809 εκατ. ευρώ στο πρώτο εννιάμηνο

Πρωτογενές πλεόνασμα 4,809 δις ευρώ παρουσίασε ο προϋπολογισμός το εννεάμηνο Ιανουάριος - Σεπτέμβριος 2018, υπερβαίνοντας σημαντικά τον στόχο που είχε τεθεί για πρωτογενές πλεόνασμα 2,521 δις ευρώ. Το ίδιο διάστημα πέρυσι, το πρωτογενές πλεόνασμα ανέρχονταν σε 4,542 δις ευρώ. (αναλυτικά)

Οικογενειακές επανενώσεις: Αναχώρησαν οι πρώτοι πρόσφυγες με προορισμό τη Γερμανία

Σύμφωνα με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη πτήση τσάρτερ από Ελλάδα προς Γερμανία στο πλαίσιο της συμφωνίας για τις οικογενειακές επανενώσεις. (αναλυτικά)

ΤτΕ: Η κρίση στην Ιταλία ευθύνεται για την επιδείνωση των ελληνικών ομολόγων

Η κρίση στην Ιταλία ευθύνεται για την άνοδο των αποδόσεων των ελληνικών ομολόγων. Αυτό υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο υποδιοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Μουρμούρας μιλώντας σε επενδυτές στο City του Λονδίνου την προηγούμενη εβδομάδα. (αναλυτικά)

Τη θεσμική αναδιοργάνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ προανήγγειλε ο Ανδ. Ξανθός

Ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε ότι αναφέρεται στο επίπεδο της διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ και επ' ουδενί σε εκείνο της επιστημονικής εργασίας, το οποίο -όπως είπε- αφορά σε ένα σπουδαίο έργο προστασίας της δημόσιας υγείας. (αναλυτικά)

«Το ρατσιστικό έγκλημα μας αφορά όλους»

Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ όλων των φορέων που υπέγραψαν τη Συμφωνία Συνεργασίας με στόχο μια ολιστική προσέγγιση για την αντιμετώπιση του ρατσιστικού εγκλήματος με αντικείμενο την παρακολούθηση της υλοποίησής της. Οι φορείς παρουσίασαν τις δράσεις που έχουν ήδη πραγματοποιήσει και συζήτησαν τα επόμενα βήματα για την υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει. (αναλυτικά)

«Καμία σχέση με την πραγματικότητα, το δημοσίευμα του Newsweek για περιστατικά βιασμών ανηλίκων στη Μόρια»

«Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, τα όσα δημοσίευσε το περιοδικό Newsweek για περιστατικά βιασμών ανηλίκων και μάλιστα παιδιών ηλικίας πέντε ετών που διαμένουν στη Μόρια», ανέφερε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του ΚΥΤ της Μόριας Γιάννης Μπαλμπακάκης. (αναλυτικά)

15 Οκτωβρίου: Διεθνής Ημέρα για τις Γυναίκες της Υπαίθρου

Η έμπρακτη στήριξη της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων προς τις αγρότισσες και η αναγνώρισή της από τον ΟΗΕ. (αναλυτικά)

#This_is_not_fake_news: Δίκτυο ομβρίων υδάτων στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Διαδικτυακή εκστρατεία για την ενημέρωση των πολιτών για τα έργα υποδομής που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής. (αναλυτικά)

«e-Άδειες»: Πώς θα λειτουργεί η πλατφόρμα ηλεκτρονικής έκδοσης οικοδομικών αδειών

Την πλατφόρμα ηλεκτρονικής έκδοσης οικοδομικών αδειών παρουσίασαν ο ΥΠΕΝ, Γ. Σταθάκης, και ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Γ. Στασινός. (αναλυτικά)

Αύριο η καταβολή των ενισχύσεων του ΕΛΓΑ προς τους πλημμυροπαθείς αγρότες

Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού θα καταβληθεί σε δικαιούχους του νομού Ξάνθης (343.700 ευρώ) με το νομό Ημαθίας να ακολουθεί (137.500 ευρώ). (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.