24 Οκτ 2018

Το γραφείο του Γιάννου ήταν πάντα τακτοποιημένο!

- Σήμερα ξεχάσαμε το ακατάστατο γραφείο του Γαβρόγλου και θυμηθήκαμε ότι ο Παπαντωνίου στα νιάτα του ήταν... μέλος του ΚΚΕ Εσωτερικού!
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Ξεχάσαμε σήμερα το ακατάστατο γραφείο του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου. Θυμηθήκαμε ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου στα νιάτα του ήταν μέλος του ΚΚΕ Εσωτερικού....
   Οι τέσσερις πρώτοι τόμοι του Φακέλου της Κύπρου που παραδόθηκαν σήμερα δεν θεωρήθηκαν και πολύ σημαντική είδηση, όσο η παραβατικότητα στα ελληνικά (δημόσια!) πανεπιστήμια.
   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν η προφυλάκιση του ζεύγους Παπαντωνίου, η απόφαση για επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο Γ. Παπαντωνίου και η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου μετά την ολοκλήρωση της μαραθώνιος απολογητικής διαδικασίας για την υπόθεση της νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών ύψους 2,8 εκατ. ελβετικών φράγκων που φέρεται να έλαβε ο πρώην υπουργός - Θα κρατηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με απόφαση του αρμόδιου εισαγγελέα. (αναλυτικά)

«Μητσοτάκης - Γεννηματά δεν μπορούν να κρύψουν την πολιτική ενοχή τους»

«Αντί η ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής να ψάχνουν σωσίβιο σε θεωρίες συνωμοσίας, προκειμένου να αποφύγουν να πάρουν θέση για την προφυλάκιση Παπαντωνίου, ας ζητήσουν επιτέλους τουλάχιστον μία συγγνώμη για τον τρόπο που κυβέρνησαν», τονίζει σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. (αναλυτικά)

«Ημέρα με ιδιαίτερο ιστορικό συμβολισμό»: Παραδόθηκαν οι τέσσερις πρώτοι τόμοι του Φακέλου της Κύπρου


  • Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Ν. Βούτσης, παρέδωσε σήμερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τους τέσσερεις πρώτους τόμους του Φακέλου της Κύπρου. Ταυτόχρονα, οι ίδιοι τόμοι θα επιδοθούν και στους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων. Αργότερα το μεσημέρι, το υλικό θα αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής, όπου θα είναι διαθέσιμο σε κάθε πολίτη. (αναλυτικά)

«Να ενισχύσουμε τη λαϊκή κυριαρχία ως θεμέλιο του πολιτεύματος»

«Ιστορική ευκαιρία για τις προοδευτικές δυνάμεις» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ την αναθεώρηση του Συντάγματος. (αναλυτικά)

ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Ξαφά: Δείξε μου τη σύμβουλό σου να σου πω ποιος είσαι

«Ο πρόεδρος της ΝΔ οφείλει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από “μυστικούς” και “φανερούς” συμβούλους και να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα που έχει διαψεύσει πλήρως όλα τα καταστροφολογικά του σενάρια». (αναλυτικά)

Στα 4.795 εκατ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα την περίοδο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου

Σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, για την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2018. (αναλυτικά)

Η διαμαρτυρία για τους μουσικούς του δρόμου εξελίχθηκε σε… γιορτή νίκης!

Η… βουβή διαμαρτυρία που είχε προγραμματιστεί από τους μουσικούς τελικά έγινε ιδιαίτερα… ηχηρή καθώς εκατοντάδες άτομα στη Θεσσαλονίκη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα διαμαρτυρίας για την προσαγωγή από τις αστυνομικές αρχές μιας μουσικού του δρόμου που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων. (αναλυτικά)

Δεκτή η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για την αποποινικοποίηση της «επαιτείας»

Την τροπολογία για την αποποινικοποίηση της επαιτείας, κατέθεσαν τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι Ν. Παρασκευόπουλος, Τ. Χριστοδουλοπούλου και Β. Τσίρκας, τονίζοντας (το αυτονόητο) ότι αυτή η πράξη δεν θέτει σε κίνδυνο και δεν προσβάλλει κανέναν. (αναλυτικά)

Ευρύτατη πλειοψηφία εξασφάλισε το νομοσχέδιο για τα πόθεν έσχες

Με το νομοσχέδιο διευρύνεται ο κύκλος των υπόχρεων σε δήλωση περιουσιακής κατάστασης, με τη συμπερίληψη των εν διαστάσει συζύγων και εκείνων που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης. Με το νομοσχέδιο καθιερώνεται υποχρέωση δήλωσης μετρητών, εφόσον το συνολικό ποσό υπερβαίνει τα 30.000 ευρώ και τιμαλφών εφόσον η αξία τους υπερβαίνει τα 40.000 ευρώ. (αναλυτικά)

«Οι εποχές των φωτοτυπιών της Διαμαντοπούλου έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί»

«Το όραμα του προέδρου της ΝΔ περιλαμβάνει και την αύξηση των διδάκτρων στα μεταπτυχιακά, την υποβάθμιση της τεχνολογικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και, πάνω από όλα, την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων» σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. (αναλυτικά)

Πρόστιμο 60.000 ευρώ από το ΕΣΡ στον ΣΚΑΪ για «έμμεση» διαφήμιση

Σύμφωνα με πηγές του ΕΣΡ, το φαινόμενο της «έμμεσης» διαφήμισης από ενημερωτικές εκπομπές δεν περιορίζεται μόνο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, και για τον λόγο αυτό έχει ξεκινήσει εξέταση παρόμοιων φαινομένων και σε άλλα κανάλια. (αναλυτικά)

«Ουδεμία αύξηση χρεών της Περιφέρειας Αττικής»

«Καλή είναι η δημιουργία εντυπώσεων, υπάρχει όμως και η πραγματικότητα», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Αττικής απαντώντας σε δημοσιεύματα για τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις της Περιφέρειας. (αναλυτικά)

Η κερδοφορία της ΕΡΤ με στοιχεία

Τα οικονομικά στοιχεία δείχνουν ότι η ΕΡΤ ήταν και παραμένει κερδοφόρα, τόσο πριν, αλλά και μετά το αιφνιδιαστικό κλείσιμό της στις 11 Ιουνίου 2013. (αναλυτικά)

Επιλύεται το πρόβλημα των απαιτήσεων των εργαζομένων και των συνταξιούχων του ΙΓΜΕ

Κατατέθηκε σήμερα προς ψήφιση στη Βουλή, σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, τροπολογία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την οποία επιλύεται το πρόβλημα των απαιτήσεων των εργαζομένων και των συνταξιούχων του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ), που απορρέουν από το συμβόλαιο ομαδικής ασφάλισης με την Εθνική Ασφαλιστική. (αναλυτικά)

Ευχαριστήρια επιστολή της Διοίκησης του Βενιζέλειου Νοσοκομείου προς την Περιφέρεια Αττικής

Για την άμεση αποστολή βοήθειας, ύστερα από την πυρκαγιά της 23/9. (αναλυτικά)

Στο 10% μειώθηκε η συμμετοχή των ασθενών με ψωρίαση σε ορισμένες θεραπείες

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την απόφαση μείωσης του ποσοστού συμμετοχής των ατόμων με ψωρίαση στο κόστος τοπικών και συστηματικών θεραπειών, από 25% σε 10%, είναι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα «Επιδέρμια» και το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «ΚΑΛΥΨΩ». (αναλυτικά)

«ΦιλόΔημος II»: 4,5 εκατ. ευρώ για συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων και την αναβάθμιση παιδικών χαρών

Νέες χρηματοδοτήσεις σε Δήμους της χώρας ύψους 4.578.779,80 ευρώ, στο πλαίσιο των Προσκλήσεων του Προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ», για τη συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων και την αναβάθμιση παιδικών χαρών, ενεργοποιούνται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.