25 Σεπ 2018

Με άμεση επέμβαση και συντονισμό δυνάμεων κατασβέστηκε η φωτιά στις Πηγές

Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αστροχωρίου απέδειξε την αναγκαιότητα της παρουσίας του και το αξιόμαχο των πυροσβεστών του


   Με άμεση επέμβαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αστροχωρίου και με την συνδρομή πεζοπόρου τμήματος από τα Γιάννενα και πυροσβεστικών αεροπλάνων έσβησε η πυρκαγιά ψηλά στον Κοκκινόλακο κοντά στον οικισμό Παλιομύλια της Τοπικής Κοινότητας Πηγών.
   Η πλήρης ετοιμότητα των Πυροσβεστικών υπηρεσιών και η άψογη συνεργασία τόσο με τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη όσο και με την Ελληνική Αστυνομία και η επί τόπου παρουσία του Περιφερειάρχη Π.Υ. Ηπείρου, στέλνουν μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής και των απομακρυσμένων χωριών μας ότι
υπάρχει ελπίδα και ότι η δύναμη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας γεμίζουν όλους μας με αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς.


   Για μια ακόμη φορά το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αστροχωρίου απέδειξε την αναγκαιότητα της παρουσίας του και το αξιόμαχο των πυροσβεστών του, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα περαιτέρω υποστήριξής του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.