13 Σεπ 2018

Στο Δ.Σ. του Κτηματολογίου η Αρτινιά Βίκυ Σιαπάτη

- Σε μια εξαιρετικά απαιτητική χρονική στιγμή για το νέο Δ.Σ.
- Η ολοκλήρωση του Κτηματολογίου αποτελεί τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση που προωθείται στη χώρα μας

   Η φίλη Βίκυ Σιαπάτη, που ζει και εργάζεται στην Άρτα, η Γραμματέας του Πανελληνίου Συλλόγου Υπαλλήλων Εμμίσθων Υποθηκοφυλακείων, από τις 24 Αυγούστου 2018 αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Ελληνικό Κτηματολόγιο.
   Με τη μετατροπή της Κτηματολόγιο Α.Ε. σε ΝΠΔΔ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, καθώς και με τη σταδιακή κατάργηση των Υποθηκοφυλακείων της χώρας, στο Διοικητικό Συμβούλιο του νέου φορέα θα πρέπει να συμμετέχουν δύο ακόμα μέλη προερχόμενα από Υπουργείο Δικαιοσύνης.
   Τη μια θέση καταλαμβάνει η συντοπίτισσα Βίκυ Σιαπάτη, σε μια χρονική στιγμή εξαιρετικά απαιτητική για το νέο ΔΣ, αφού η ολοκλήρωση του Κτηματολογίου αποτελεί τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση που προωθείται στη χώρα μας με την αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών.
   Επιτέλους, μετά από δύο δεκαετίες απραξίας, σύντομα θα προστεθούν τα εμπράγματα δικαιώματα του καθενός σημείου, έτσι ώστε ο κάθε πολίτης να έχει πρόσβαση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και στις επιτρεπόμενες χρήσεις. Με λίγα κλικ πάνω στον χάρτη, ο κάθε πολίτης ή επενδυτής θα μπορεί να γνωρίζει τι χτίζει και πού, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθεί καμία Δημόσια υπηρεσία.
   Βίκυ, καλή σου επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.