7 Αυγ 2018

Όλγα Γεροβασίλη: Απόλυτα κατανοητή η αμηχανία του Γιώργου Στύλιου απέναντι στους συμπολίτες μας

- Φτηνές δικαιολογίες, διανθισμένες με κινδυνολογία και ψευδολογία, που καμιά σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα
- Η κοινωνία έχει και μνήμη και κρίση


   Σχετικά με ανάρτηση του βουλευτή Άρτας της ΝΔ, Γιώργου Στύλιου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεται ότι η Άρτα... χάνει (!!!) από τη δημιουργία του νέου Πανεπιστημίου στην Ήπειρο, η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης και βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, αναφέρει σε Δελτίο Τύπου:
   Είναι απόλυτα κατανοητή η αμηχανία του βουλευτή Άρτας της ΝΔ απέναντι στους συμπολίτες μας, για τη στάση του κατά την συζήτηση και ψήφιση του Νομοσχεδίου για το νέο Πανεπιστήμιο στην Ήπειρο, που κάνει πραγματικότητα το όνειρο 40 ετών της τοπικής κοινωνίας.
   Μια στάση που είναι αποτέλεσμα της γενικότερης θέσης του κόμματός του, που συμπυκνώνεται στο "ΟΧΙ σε όλα", ακόμα και στην αναβάθμιση της Γ/Βάθμιας Εκπαίδευσης στην περιοχή μας.
   Η δεινή θέση, στην οποία βρίσκεται, τον αναγκάζει να ψάχνει φτηνές δικαιολογίες, διανθισμένες με κινδυνολογία και ψευδολογία, που καμιά σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα, κάτι άλλωστε που είναι συνήθης πρακτική της Νέας Δημοκρατίας.
   Η κοινωνία, όμως, έχει και μνήμη και κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.