6 Αυγ 2018

40.000.000€ στην Ήπειρο, με υπογραφή Αλέξη Χαρίτση, για 3 άκρως απαραίτητα έργα

Από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, για να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες της περιοχής, που έχει πληγεί κατ' εξακολούθηση από έντονα καιρικά φαινόμενα


   Τρία νέα μεγάλα έργα, που φέρουν την υπογραφή του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση, εγκρίθηκαν για την Περιφέρεια Ηπείρου. Πρόκειται για παρεμβάσεις που θα χρηματοδοτηθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με το συνολικό ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ!
   Ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα αλλά και άκρως απαραίτητο για να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες της περιοχής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει πληγεί κατ' εξακολούθηση από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
   Τα έργα τα οποία εγκρίθηκαν είναι τα ακόλουθα:
   - Συντήρηση - Αποκατάσταση Εθνικού, Επαρχιακού και λοιπού οδικού δικτύου Περιφέρειας Ηπείρου 2018- 2020 με προϋπολογισμό 20.000.000,00€.
   - Συντήρηση οδικού δικτύου Ηπείρου και Επισκευή - Συντήρηση εξοπλισμού και μέσων της Αυτοτελούς Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου 2018-2020 με προϋπολογισμό 15.000.000,00€.
  - Αποκατάσταση - Καθαρισμός Αντιπλημμυρικών έργων στην Περιφέρεια Ηπείρου 2018-2020 με προϋπολογισμό 5.000.000,00€.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.