8 Ιουλ 2018

Το σχέδιό μας είναι σαφές: Η προστασία της εργασίας και η αύξηση των μισθών - VIDEO

«Το σχέδιό μας είναι σαφές: Να αυξηθούν οι μισθοί, να μην μείνει κανένας συμπολίτης μας ποτέ ξανά μόνος του απέναντι στην κρίση»


   Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι η περαιτέρω ενίσχυση της αναπτυξιακής δυναμικής της οικονομίας, η προστασία του κόσμου της εργασίας και οι αυξήσεις των μισθών, ώστε να μην μείνει κανένας ποτέ ξανά μόνος του απέναντι στην κρίση, υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτηση του στο twitter.
   «Το σχέδιό μας είναι σαφές, να λάβουμε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω η αναπτυξιακή δυναμική της ελληνικής οικονομίας, να προστατεύσουμε τον κόσμο της εργασίας. Να αυξηθούν οι μισθοί, να μην μείνει κανένας συμπολίτης μας ποτέ ξανά μόνος του απέναντι στην κρίση», έγραψε ο κ. Τσίπρας και ανήρτησε βίντεο από την ομιλία του στη Βουλή για την οικονομία.



Το σχέδιό μας είναι σαφές, να λάβουμε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω η αναπτυξιακή δυναμική της ελλ. οικονομίας, να προστατεύσουμε τον κόσμο της εργασίας. Nα αυξηθούν οι μισθοί, να μην μείνει κανένας συμπολίτης μας ποτέ ξανά μόνος του απέναντι στην κρίση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.