28 Ιουλ 2018

Χυδαίο ψέμα Γεωργιάδη και ασέβεια προς τους νεκρούς στο Μάτι και στην Ηλεία - VIDEO

- Εκτόξευσε ανερυθρίαστα ένα ψέμα ακόμα, πιστεύοντας ότι απευθύνεται σε ανεγκέφαλους, ανιστόρητους και πάσχοντες από αμνησία
- Να τον χαίρονται τον αντιπρόεδρό τους στη Ν.Δ.


   Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, είναι γνωστός για τη διάδοση ψευδών ειδήσεων και τους ανυπόστατους ισχυρισμούς του. Αυτή την τακτική ακολούθησε και το βράδυ της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ. Δεν σεβάστηκε ούτε τους νεκρούς στο Μάτι ούτε τους νεκρούς στην Ηλεία το 2007.  προκειμένου να κάνει τη χυδαία αντιπολιτευτική του προπαγάνδα.
   Μιλώντας για τις πυρκαγιές και σχολιάζοντας τη στάση του πρωθυπουργού να αναλάβει την πολιτική ευθύνη κατά την ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο, εκτόξευσε ανερυθρίαστα ένα ψέμα ακόμα, πιστεύοντας ότι απευθύνεται σε ανεγκέφαλους, ανιστόρητους και πάσχοντες από αμνησία.
   Ο μετρ της χυδαίας προπαγάνδας ισχυρίστηκε ότι το 2007, με αφορμή τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας, παραιτήθηκε η κυβέρνηση Καραμανλή. 
   Αντιγράφουμε από τη wikipedia: Οι εκλογές ήταν πρόωρες, καθώς η θητεία της κυβέρνησης Καραμανλή έληγε κανονικά τον Μάρτιο του 2008. Ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής ζήτησε στις 17 Αυγούστου 2007 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια τη διάλυση της Βουλής και τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, επικαλούμενος ως εθνικό θέμα τις μεταρρυθμίσεις στην παιδεία, οικονομία και την κατάρτιση του προϋπολογισμού του 2008.
   Και αντιγράφουμε και πάλι από τη wikipedia: Το φονικότερο χτύπημα από τη μεγάλη καταστροφή του Αυγούστου του 2007, συντελέστηκε στο Νομό Ηλείας. Η φωτιά εκδηλώθηκε τις πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου, στη Ζαχάρω. Το πύρινο μέτωπο στο νομό Ηλείας κατέστρεψε έκταση μεγαλύτερη από 100 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Η καταστροφή όμως αφορούσε και κόστος σε ανθρώπινες ζωές. Μέχρι την 26η Αυγούστου είχαν καταγραφεί 37 θάνατοι εκ των οποίων 25 στο ίδιο χωριό στην Αρτέμιδα.
   Ακούστε τον Άδωνι Γεωργιάδη να ψεύδεται:

Και τα βίντεο για την αναστολή της προεκλογικής περιόδου λόγω πυρκαγιών, με τις δηλώσεις και το διάγγελμα του τότε πρωθυπουργού, Κ. Καραμανλή:

Και, επειδή επίσης είπε "η παράταξή μας με τον τότε πρωθυπουργό μας", το καλύτερο το αφήσαμε γα το τέλος!

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ
Άρθρο του Αδώνιδος Γεωργιάδη που δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 25ης Αυγούστου της εφημερίδας Άλφα 1.
Οι εθνικές εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου είναι κατά την γνώμη μου οι πλέον κρίσιμες εκλογές, όλων των τελευταίων δεκαετιών και στο σύντομο αυτό σημείωμα θα προσπαθήσω να σας αποδείξω τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει ούτε μία ψήφος να πάει χαμένη και να μην έλθει στον ΛΑ.Ο.Σ.
1. Η επομένη Βουλή είναι εκείνη που θα κληθεί να αποφασίσει το εάν τα Σκόπια θα γίνουν μέλος του ΝΑΤΟ ή όχι. Η Κυβέρνηση Καραμανλή έχει στην ουσία ομολογήσει ότι θα δεχθεί την είσοδό τους, εάν η αίτηση εντάξεώς τους είναι FYROM και όχι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Αυτή η θέση αποτελεί στην πραγματικότητα ομολογία υποχωρήσεως. Τα Σκόπια επείγονται να μπουν στο ΝΑΤΟ διότι κινδυνεύουν με διάλυση. Οι ΗΠΑ επείγονται να τα βάλουν πρωτού η Ρωσία επανακάμψει πλήρως στα Βαλκάνια. Η Ελλάς έχει στα χέρια ένα τεράστιο μέσο πιέσεως το οποίο προτίθεται να χάσει. Από την στιγμή που τα Σκόπια θα μπουν στο ΝΑΤΟ, τότε δεν θα βιάζονται πια καθόλου και βεβαίως συν τω χρόνω όλοι θα τα αναγνωρίσουν ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι το μόνο Κόμμα που μπορεί να εξασφαλίσει ότι στην επόμενη Βουλή τα Σκόπια θα συναντήσουν το Όχι της Ελλάδος. Όσοι ενδιαφέρονται για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ απλά δεν έχουν άλλη επιλογή.
2. Η επομένη Βουλή θα κληθεί να «λύσει» το Ασφαλιστικό. Το σύστημα εξουσίας ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. Α.Ε. έχει δεσμευθεί ήδη στο Δ.Ν.Τ. και στην Ε.Ε. να προχωρήσουν σε σκληρά μέτρα κατά των μικρομεσαίων και χαμηλών εισοδημάτων υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου. Αυτό αποδεικνύεται από την χαριστική αντιμετώπιση του ασφαλιστικού των Τραπεζών από την Κυβέρνηση της Ν.Δ., που όμως στηρίχθηκε στον «νόμο Ρέππα» του ΠΑΣΟΚ. Είτε Ν.Δ. ψηφίσει λοιπόν κάποιος, είτε ΠΑΣΟΚ πρέπει να ξέρει ότι, την επομένη των Εκλογών θα αρχίσει σκληρή οικονομική πολιτική με άνοδο του Φ.Π.Α. κατά 3%, με αύξηση των ορίων ηλικίας κλπ. Ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο Γιώργος Καρατζαφέρης όμως θα είναι εκεί για να τους σταματήσουν.
3. Ο ελληνικός λαός το 2004 έδωσε συντριπτική υπεροχή στην Ν.Δ. πιστεύοντας ότι ο Κώστας Καραμανλής θα αντιμετώπιζε την τεράστια διαφθορά που βασίλευε επί εποχής Σημίτη. Τέσσερα σχεδόν χρόνια μετά παρακολουθεί έκπληκτος έναν εισαγγελέα ο οποίος υπήρξε διορισμένος από την Ν.Δ. στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και από την Ν.Δ. διορίσθηκε στην Επιτροπή Διαφάνειας να κατηγορεί την Ν.Δ. για το ότι «οι μίζες από τα ομόλογα πήγαν σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο» και έναν Πρωθυπουργό ο οποίος προκήρυξε Εκλογές προφανώς για να κουκουλώσει το σκάνδαλο. Η διαφθορά ζει και βασιλεύει. Ο ΛΑ.Ο.Σ. θα είναι εκεί στην επομένη Βουλή για να ασκεί συστηματικό και εντατικό έλεγχο!
4. Η συντριπτική πλειοψηφία και της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ αποτελείται από πατριώτες. Έκπληκτοι όμως και οι μεν και οι δε είδαν μία Κυβέρνηση (του Σημίτη) να υπογράφει συμφωνία βάσει της οποίας οι Τούρκοι θα διορθώνουν πλέον τα σχολικά μας βιβλία και μία άλλη (του Κώστα Καραμανλή) να εφαρμόζει κατά γράμμα αυτή την συμφωνία και να είναι τόσο αδύναμος ώστε ακόμη και κάποια κα Ρεπούση να εξαναγκάζει τον Πρωθυπουργό να δέχεται ένα σχολικό βιβλίο το οποίο το 90% των ελλήνων ήθελε να αποσυρθεί. Εάν ξαναψηφίσετε ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. Α.Ε. και αυτό το βιβλίο και άλλα πολύ χειρότερα στις επόμενες τάξεις θα επακολουθήσουν. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι οι εκλογές προκηρύχθηκαν σε τέτοιο χρόνο, ώστε να μην δούμε το δήθεν «διορθωμένο» βιβλίο. Φανταστείτε τι γράφει μέσα.
Είναι και πολλοί άλλοι λόγοι που θα μπορούσα να σας παρουσιάσω για να πειστείτε και να πείσετε και τους φίλους σας να ψηφίσουν ΛΑΟΣ και Γιώργο Καρατζαφέρη, όμως νομίζω ότι δεν χρειάζεται. Στις 16 Σεπτεμβρίου του 2007, ούτε μία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη.
Υ.Γ. Βάσει του εκλογικού Νόμου όλες οι ψήφοι των κομμάτων που δεν θα πιάσουν το όριο του 3%, προστίθενται στο πρώτο κόμμα. Αυτό σημαίνει πώς είτε ψηφίσει κάποιος Ν.Δ. (η οποία και μετά βεβαιότητος θα κερδίσει), είτε ψηφίσει Οικολόγους, Λεβέντη, Παπαθεμελή κλπ είναι το ίδιο και το αυτό. Και ο νοών νοείτο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.