4 Ιουλ 2018

Αυτογελοιοποιείται η Ν.Δ.: Οι αγορές, λέει, βλέπουν τον Κυριάκο και… χαίρονται!

- Δεν ξέρει κανείς να κλάψει, ή να γελάσει με τη Ν.Δ.
- Ας τους πει κάποιος, ότι οι αναβαθμίσεις στο αξιόχρεο είναι σήμερα και όχι κάποια στιγμή στο μέλλον


   Δεν ξέρει κανείς να κλάψει, ή να γελάσει με τη Ν.Δ. Μετά τις παραινέσεις στον Ευρωπαίο Επίτροπο που ανέδειξαν τις αποστάσεις που παίρνει από την Ευρώπη πλέον, ο βουλευτής Νότης Μηταράκης μιλώντας στο ρ/σ «Πρακτορείο 104,9 FM» υποστήριξε, συνεχίζοντας την παραδοξολογία με την οποία πολιτικολογεί η Ν.Δ.: Οι αγορές ανακάμπτουν γιατί βλέπουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη που έρχεται…
   «Την επόμενη τετραετία βλέπει η αγορά και μ' αυτή την έννοια η προοπτική του Κυριάκου Μητσοτάκη οδηγεί σε θετική προοπτική την αγορά».
   Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τη χρεοκοπία της χώρας και τα μνημόνια είναι λυπηρό, αν και λογικό, να μην μπορούν να αποδεχθούν όταν όλοι και με τον πιο επίσημο τρόπο δηλώνουν ότι τα μνημόνια τελειώνουν και η χώρα γυρίζει σελίδα.
   Αγγίζουν όμως τα όρια της αυτογελοιοποίησης όταν υποστηρίζουν ότι βλέπουν τον Κυριάκο οι αγορές και χαίρονται.
   Ας τους πει κάποιος, ότι οι αναβαθμίσεις στο αξιόχρεο είναι σήμερα και όχι κάποια στιγμή στο μέλλον. Με ευφυολογήματα και λεκτικούς ακροβατισμούς ούτε ως τις εκλογές δεν θα φτάσουν…
γράφει η Κατερίνα Μπρέγιαννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.