15 Ιουλ 2018

Και ο Σαμαράς, μετά τον Μητσοτάκη, συνελήφθη ψευδόμενος ότι τάχα δεν γνώριζε τον Φρουζή

- Ο Mr #Novartis_gate έλυνε κι έδενε στα σαλόνια της Ν.Δ
- Χωμένοι μέχρι το λαιμό...


   Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπο του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις νέες αποκαλύψεις του Documento για τις σχέσεις Σαμαρά-Φρουζή. «Τον Φρουζή όλοι τώρα κάνουν ότι δεν τον ξέρουν, αλλά, όπως αποδεικνύεται, έλυνε κι έδενε στα σαλόνια της Ν.Δ.», επισημαίνει εμφατικά η ανακοίνωση.
   Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:
   Ο Αντώνης Σαμαράς συνελήφθη ψευδόμενος ότι δεν γνώριζε τον Φρουζή της Novartis.
   Η εφημερίδα Documento αποκαλύπτει σήμερα ότι όχι μόνο τον γνώριζε από το 2009, αλλά και μετά από επιστολή του Φρουζή, που ζητούσε τη στήριξή του, ως υπουργού Πολιτισμού τότε, έσπευσε να διαπράξει το ρουσφέτι που του ζητούσε και να αποχαρακτηρίσει ακίνητο που το ΚΑΣ είχε κηρύξει διατηρητέο.
   Τελικά, τον Φρουζή όλοι τώρα κάνουν ότι δεν τον ξέρουν, αλλά, όπως αποδεικνύεται, έλυνε κι έδενε στα σαλόνια της Ν.Δ. Τα δείπνα στήριξης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα φιλικά μέηλ που αντάλλασσαν, τα ιδιόχειρα σημειώματα του Σαμαρά, οι επιστολές Γεωργιάδη, όπως και το ρουσφέτι που αποκαλύπτει το Documento, συνθέτουν μια σκοτεινή εικόνα υπόγειων σχέσεων, αλληλοεξυπηρετήσεων, και διαπλοκής, στην οποία το κόμμα της ΝΔ είναι «χωμένο μέχρι το λαιμό».
   Αυτό εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο γιατί με μια φωνή όλοι τους, τώρα που το σκάνδαλο Novartis αποκαλύπτεται, κάνουν λόγο για «σκευωρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.