13 Ιουλ 2018

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί η Μπακογιάννη ζητά πράγματα που ούτε η Τουρκία δεν έχει θέσει - VIDEO

Η δήλωσή της στο ΣΚΑΪ-ΧΑΜΠΕΡ του Τούρκου καναλάρχη, λίγες μέρες μετά την επίσκεψή της στην Τουρκία...

   "Η κ. Μπακογιάννη βάζει στη ζυγαριά ανθρώπινες ζωές", σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. "Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, οι 8 πραξικοπηματίες δεν πρέπει να απελαθούν, γιατί δεν θα έχουν δίκαιη δίκη. Οι 9 Τούρκοι συλληφθέντες πρέπει να απελαθούν, γιατί για αυτούς θα υπάρχει δίκαιη δίκη, αποφάσισε η κ. Μπακογιάννη, προεξοφλώντας αποφάσεις των αρμόδιων υπηρεσιών", τονίζει σε ανακοίνωσή του το κόμμα.
   "Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί η κ. Μπακογιάννη ζητά πράγματα που ούτε η Τουρκία δεν έχει θέσει. Εξάλλου η δήλωσή της έρχεται λίγες μέρες μετά την επίσκεψή της στην Τουρκία...", καταλήγει.
   Οι δηλώσεις Μπακογιάννη:
   Σημειώνεται ότι σήμερα, η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να ανταλλάξει τους 9 Τούρκους, που είχαν συλληφθεί στην Αθήνα τον περασμένο Νοέμβριο σε επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, με την κατηγορία ότι προετοίμαζαν επίθεση εναντίον του Ταγίπ Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στη χώρα μας, με τους 2 Έλληνες αξιωματικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη. Αυτό έπρεπε να το είχε κάνει από μόνη της η ελληνική πλευρά, είπε, γιατί είναι σαν τον αντίστοιχο Κουφοντίνα για την Τουρκία. Είπε αντίθετα για τους 8 Τουρκους αξιωματικούς που αυτομόλησαν στην Ελλάδα, μετά την αποτυχημένη απόπειρα πεαξικοπήματος στην Τουρκίια, ότι ορθώς ο κ Τσίπρας δεν δέχθηκε τον συμψηφισμό των υποθέσεων. Υπερασπίστηκε την απόφασή της να παραστεί στην ορκωμοσία του Ερντογάν, λέγοντας πρέπει να υπάρχουν ανοιχτοί δίαυλοι με την Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.