13 Ιουλ 2018

Ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας είναι πλέον γεγονός: Τα Κεντρικά Τζουμέρκα απέκτησαν ΕΚΑΒ!

- Με 6 άτομα προσωπικό (διασώστες και οδηγούς) θα καλύπτει την περιοχή σε 24ωρη βάση
- Παύλος Πολάκης: ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΙΠΑΜΕ!!!!!!!!!


   Ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας των Κεντρικών Τζουμέρκων, αυτό της εγκατάστασης σταθμού ΕΚΑΒ, λόγω του τεράστιου ορεινού όγκου της περιοχής, της μεγάλης ηλικίας της πλειονότητας των κατοίκων και της μεγάλης απόστασης των χωριών από νοσοκομειακές μονάδες, είναι πλέον γεγονός.
   Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, όπου παραθέτει το Δελτίο Τύπου του Γραφείου του, μαζί με 2 φωτογραφίες και το σχόλιο "ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΙΠΑΜΕ!!!!!!!!!"
   Το Δελτίο Τύπου αναφέρει:


   "Με αίσθημα ικανοποίησης ανακοινώνουμε ότι από σήμερα 12-7-2018 ξεκινάει η λειτουργία του νέου Τομέα του ΕΚΑΒ και στο Βουργαρέλι Άρτας, υλοποιώντας βήμα-βήμα και σταθερά το σχέδιό μας για αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας προς τους πολίτες, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της επικράτειας.
   Συγκεκριμένα, παρουσία του Δημάρχου του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων Μ. Γαρνέλη, του Αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ Μ. Μυλωνά και του Δντή του ΕΚΑΒ Ηπείρου Β. Παπαδιώτη, εγκαινιάστηκε σήμερα Τομέας του ΕΚΑΒ, με έδρα το Κέντρο Υγείας στο Βουργαρέλι.
   Η στελέχωση του Τομέα ξεκινάει ήδη με 6 άτομα προσωπικό (διασώστες και οδηγούς) του Κέντρου Υγείας, ενώ θα λειτουργεί καλύπτοντας την περιοχή σε 24ωρη βάση."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.