23 Ιουλ 2018

Επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα ο Πρωθυπουργός

«Με προβληματίζουν οι πολλές παράλληλες εστίες φωτιάς»


   Επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα ο Πρωθυπουργός από το Μόσταρ της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης και των εξελίξεων με τα πύρινα μέτωπα στην Αττική, δεν θα παραστεί στην τελετή βράβευσής του στις 10 μ.μ. και πετάει τώρα για Αθήνα. Η Ρένα Δούρου κήρυξε την Αττική σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
   Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα παραμείνει για το υπόλοιπο πρόγραμμα και τη βράβευσή του, που ήταν προγραμματισμένη για τις 10 μ.μ., στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, λόγω των εξελίξεων στη χώρα μας.
   Νωρίτερα, κατά τις κοινές δηλώσεις του με τον Προεδρεύοντα του Συμβουλίου Υπουργών της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης κ. Ντένις Σβιντβιτς, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για μία πολύ δύσκολη κατάσταση.
   Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, για την εξέλιξή τους, το ίδιο και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.
    Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την ελπίδα, ότι παρά τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί και σημείωσε ότι γίνεται το ανθρωπίνως δυνατόν ώστε οι πυρκαγιές να τεθούν υπό έλεγχο.
   Τέλος, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι είναι προβληματισμένος από τις πολλές παράλληλες εστίες φωτιάς σε όλη την επικράτεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.