31 Ιουλ 2018

Η Ν.Δ., χέρι-χέρι με τα κανάλια, αντιδρά στο Εθνικό Σχέδιο κατά των οικιστικών αυθαιρεσιών

Ανίκανοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να δεχθούν ότι πρέπει να μπει τέλος στην αυθαιρεσία


   Κλιμακώνει την προσπάθεια μικροκομματικής εκμετάλλευσης της τραγωδίας στην ανατολική Αττική η Ν.Δ.μ χρησιμοποιώντας ως οδηγό την ακατάσχετη αντικυβερνητική προπαγάνδα συγκεκριμένων ΜΜΕ. Στο στόχαστρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης τέθηκε χθες ακόμα και η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο κατακαμμένο Μάτι Αττικής.
   Στις τάξεις της Ν.Δ. αποφεύγουν να τοποθετηθούν στην πρόσκληση του πρωθυπουργού για συμμετοχή «στην κατάρτιση ενός εθνικού σχεδίου, που θα αντιμετωπίζει τις οικιστικές στρεβλώσεις». Αντίθετα, εντοπίζονται φωνές που φτάνουν στο σημείο να «ποινικοποιήσουν» τη θέση ότι τα αυθαίρετα κτίσματα αποτελούν αιτία της καταστροφής!
  "Δεν υπάρχει κτίσμα χωρίς αυθαιρεσία"!
   «Το να ψάχνουμε να βρούμε αιτία στο ότι εκεί υπήρχαν αυθαίρετα και γι' αυτό οι άνθρωποι αυτοί οδηγήθηκαν στον θάνατο είναι μια προσπάθεια υπόθαλψης των πραγματικών εγκληματιών» τόνισε ενδεικτικά ο Κώστας Τζαβάρας στο «Πρακτορείο 104,9 FM».
   Στο πλαίσιο της επιδίωξής του να «αθωώσει» τα αυθαίρετα κτίσματα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. πρόσθεσε πως «ουσιαστικά δεν υπάρχει κτίσμα στην Ελλάδα που δεν έχει ούτε μία αυθαιρεσία. Το να μεταθέτουμε το πρόβλημα σε αυτό που είπε και εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, σε ένα σχέδιο δήθεν για την αποκατάσταση των οικιστικών στρεβλώσεων, αυτό είναι μια παραπειστική ενέργεια, η οποία υποθάλπει τους πραγματικούς εγκληματίες που ευθύνονται για τον θάνατο των 100 ανθρώπων». Συμπλήρωσε δε ότι «δεν έχει καμιά σχέση το εάν ζούσαν σε αυθαίρετα κτίσματα με το γεγονός της Πολιτικής Προστασίας»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.