31 Ιουλ 2018

Κοινωνιοκάπηλοι με εύπλαστες συνειδήσεις

Κάνουν το πρόβλημα (του άλλου βέβαια) ευκαιρία, είναι ιδεολογικό το θέμα


   Έχει κάτι τραγωδιοκάπηλους, προβληματοκάπηλους, τρομολάγνους και τρομοκάπηλους, κάτι συστηματικά κοινωνιοκάπηλους αλήτες αυτή η ζωή...
   Κάτι επικίνδυνους πολιτικούς ταγούς, ιδιαίτερα θρασείς, επιλεκτικά αμνήμονες για τις δράσεις και παραλείψεις τους, αναίσχυντους χρήστες της ρηχής συλλογικής μας μνήμης.
   Και πίσω τους ακολουθούν κάποιοι ημιμαθείς επαγγελματίες της επικοινωνίας, "ξερόλες επί παντός επιστητού".
   Από μακροοικονομία μέχρι διπλωματία κι εξωτερική πολιτική, από ευστάθεια πρανών και στατική επάρκεια κτηρίων μέχρι επιχειρησιακά σχέδια αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών.
   Διαμορφωτές και διακινητές "έγκυρης γνώμης" και "τεκμηριωμένης άποψης", κοινωνικά ανεύθυνοι υποκινητές του συλλογικού θυμικού, φανατικοί ή λιγότερο φανατικοί επαγγελματίες οπαδοί, κάτι δυστυχείς ανόητοι.
   Δυστυχείς ανόητοι, ασφαλώς, με τα δικά μου φίλτρα. Εγώ τους βαφτίζω έτσι, ερήμην της πραγματικής ζωής όπως την έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα.
   Ερήμην δηλαδή των... η συνέχεια στο aRTInews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.