6 Ιουλ 2018

Το ΤΕΙ Ηπείρου είναι το πρώτο πιστοποιημένο ΑΕΙ της χώρας

Για το σύνολο των υπηρεσιών που παρέχει


   Το Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, αποσκοπώντας στη διασφάλιση, προάσπιση, ανάδειξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του σε όλα τα επίπεδα και, λειτουργώντας σε ένα πλαίσιο συνεχών αλλαγών, αναθεωρήσεων, νεοπροσδιοριζόμενων αναγκών, στόχων και προοπτικών, έχει επιδιώξει την υλοποίηση ενεργειών διασφάλισης της πολιτικής ποιότητας του εκπαιδευτικού και ερευνητικού έργου του, και της αποτελεσματικής λειτουργίας και απόδοσης του συνόλου των παρεχόμενων υπηρεσιών του.
   Ως απόρροια των παραπάνω, από 22/06/2018, το ΤΕΙ Ηπείρου διαθέτει διεθνώς αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό, με αριθμό μητρώου 99001180000261, για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου EN ISO 9001:2015 και αφορά στην «Παροχή προπτυχιακών σπουδών στο σύνολο των ακαδημαϊκών τμημάτων (συμπεριλαμβανομένων των Βιβλιοθηκών, Ιδρυματικών Δράσεων και Διοικητικών Υπηρεσιών)».
   Η πιστοποίηση, απόλυτα εναρμονισμένη με την πολιτική ποιότητας του Ιδρύματος χορηγήθηκε από την TUV AUSTRIA HELLAS, Διαπιστευμένο Οργανισμό Πιστοποίησης, κατόπιν εφαρμογής ενός συνόλου διαδικασιών λεπτομερούς εσωτερικής και εξωτερικής επιθεώρησης.
   Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Τ.Ε.Ι. Ηπείρου είναι το πρώτο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΑΕΙ) της χώρας, το οποίο αποκτά πιστοποίηση, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νέου προτύπου EN ISO 9001:2015, για το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.