5 Ιουλ 2018

Βατερλώ, ο αγαπημένος προορισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη

- Η αντιπαράθεση στη Βουλή, για την οικονομία και όχι μόνο, απασχόλησε σήμερα τα κανάλια
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Η αντιπαράθεση στη Βουλή, για την οικονομία και όχι μόνο, απασχόλησε σήμερα τα κανάλια. Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν επίσης το Μακεδονικό, η παροχή ασύλου σε έναν ακόμα Τούρκο αξιωματικό, η περιπέτεια των παιδιών σε σπήλαιο της Ταϊλάνδης, ρεπορτάζ από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

Αλ. Τσίπρας προς Κ. Μητσοτάκη: Σας προκαλεί θυμό το ότι δεν θα υπάρξει 4ο μνημόνιο 

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την πανικόβλητη στάση της ΝΔ απέναντι στην έξοδο από τα Μνημόνια τον Αύγουστο εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την πρωτολογία του. (αναλυτικά)

Αποκάλυψη της «Εφ.Συν.»: «Μη χαριστείτε στον Τσίπρα για τις συντάξεις»

Σε αγώνα ενάντια στα συμφέροντα της χώρας και της κοινωνίας επιδίδεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με μοναδικό, όπως φαίνεται, κριτήριο, την επάνοδο του κόμματός του στην εξουσία - ΣΥΡΙΖΑ: «Ντροπιαστική η εικόνα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης». (αναλυτικά)

Υπέρ της κατάργησης 8ώρου και 48ώρου ψήφισε η ΝΔ στο Ευρωκοινοβούλιο μαζί με τη Χρυσή Αυγή

«Η ακροδεξιά στροφή του κ. Μητσοτάκη επεκτείνεται και στα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται ότι ακολουθεί τον ακροδεξιό Αυστριακό καγκελάριο Σεμπάστιαν Κουρτς, που ζήτησε 12 ώρες εργασίας», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου. (αναλυτικά)

«Γιατί είναι επιβεβλημένη η εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών»

Την ανάγκη να τεθεί σε εφαρμογή το συντομότερο δυνατόν η «συμφωνία των Πρεσπών» για το θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ, ώστε να πάψουν πλέον οι λεκτικοί ακροβατισμοί εντός της γείτονος, αλλά και διεθνώς, με τη χρήση του όρου «Μακεδονία» και «μακεδονικός», υπογραμμίζουν πηγές του υπουργείου Εξωτερικών. (αναλυτικά)

«Μετά την ελάφρυνση χρέους οι επενδυτές μπορούν να εμπιστευτούν την Ελλάδα»

Η Ελλάδα είναι σε θέση να αυτοχρηματοδοτεί το χρέος της μετά τα μέτρα ελάφρυνσης που συμφωνήθηκαν, είπε ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος την Τετάρτη, αναφέροντας ότι οι μακροπρόθεσμοι στόχοι για πρωτογενή πλεονάσματα ενδεχομένως να επανεξεταστούν. (αναλυτικά)

Οι συγγένειες της ΝΔ με την προηγούμενη διοίκηση του ΟΑΣΘ και η σκανδαλώδης διαχείριση των λεωφορείων

Στη σκανδαλώδη διαχείριση του στόλου των λεωφορείων από την προηγούμενη διοίκηση του ΟΑΣΘ και τις επιλεκτικές συγγένειες των πρώην μετόχων με το κόμμα της ΝΔ αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Οργανισμού Στέλιος Παππάς κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου. (αναλυτικά)

Κατατέθηκε στη Βουλή ο «Κλεισθένης Ι»: Απλή αναλογική σε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα «Κλεισθένης Ι»). (αναλυτικά)

Οι πολιτικές κόντρες, η επιθυμία του τηνιακού λαού και τα… εκατομμύρια του Ιδρύματος Ευαγγελίστριας Τήνου

Η τροπολογία που ψηφίστηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο, σύμφωνα με την οποία το ίδρυμα Ευαγγελίστριας Τήνου πέρασε στα χέρια του τηνιακού λαού, φαίνεται πως ενοχλεί κάποιους. (αναλυτικά)

«Ο ενεργειακός τομέας μέρος της ανάκαμψης»

«Η Ελλάδα έκλεισε έναν κύκλο. Mετά από μία πολύ σκληρή οκταετία για την οικονομία και την κοινωνία, ανοίγεται δρόμος ουσιαστικής ανάκαμψης σε στέρεα βάση - και ο ενεργειακός τομέας θα αποτελέσει ενεργό μέρος αυτής της ανάκαμψης». Τα παραπάνω επεσήμανε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης. (αναλυτικά)

«Το ελληνικό Δημόσιο εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την εξαγορά του "Ερρίκος Ντυνάν"»

Κατά την προαναγγελθείσα συνάντηση μεταξύ του Π. Πολάκη και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μεγάλου. (αναλυτικά)

Μ. Σεντένο: Τα ελληνικά ομόλογα έχουν γίνει πιο ασφαλή για τους επενδυτές

«Θα γίνουν ακόμα πιο ασφαλή μετά τις 20 Αυγούστου». (αναλυτικά)

Μειωμένες κατά 4,2% το πρώτο τρίμηνο οι πρωτογενείς δαπάνες του Προϋπολογισμού

Μειωμένες κατά 432 εκατ. ευρώ ή 4,2% έναντι του στόχου (10,29 δισ. ευρώ) ήταν το α' τρίμηνο εφέτος οι πρωτογενείς δαπάνες. (αναλυτικά)

«Μίλησαν» οι δίσκοι Πατέλη, Καζαντζόγλου, Τσακανίκα: Απόλυτη πειθαρχία στον Λαγό και στον Αρχηγό

Με πέντε δικασίμους συνεχίστηκε η δίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης κατά την περασμένη, 114η εβδομάδα της διεξαγωγής της. (αναλυτικά)

Κάτω από τα 3 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές φορέων του Δημοσίου

Kρατικοί φορείς οφείλουν συνολικά 2,385 δισ. ευρώ, έναντι 2,623 εκατ. ευρώ ένα μήνα νωρίτερα. Παράλληλα οι εκκρεμείς επιστροφές φόρου διαμορφώθηκαν σε 589 εκατ. ευρώ έναντι 741 εκατ. ευρώ στα τέλη Απριλίου. (αναλυτικά)

Τραμπουκισμούς από εργαζόμενους στην Επιθεώρηση Εργασίας Σύρου, καταγγέλλει το υπουργείο Εργασίας

«Η προγραμματισμένη εργατική διαφορά κατέστη αδύνατο να διενεργηθεί καθώς εκδηλώθηκαν ακραίες συμπεριφορές από εργαζομένους που ανήκουν στο εργοστασιακό σωματείο του Νεωρίου, οι οποίοι δεν είχαν κανένα λόγο να παρευρίσκονται στο χώρο». (αναλυτικά)

Θεσμοθετείται ειδική επιτροπή για την ψήφο των απόδημων Ελλήνων

Συνάντηση του Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστα Πουλάκη, με την Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ). (αναλυτικά)

Συνολικά 633.023 οι εγκεκριμένες αιτήσεις για το επίδομα παιδιού, σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία

Στις 633.023 ανέρχονται οι εγκεκριμένες αιτήσεις Α21 για το επίδομα παιδιού από το σύνολο των 727.174 αιτήσεων που υποβλήθηκαν, μέχρι τις 3 Ιουλίου, στις 15:45 το μεσημέρι. (αναλυτικά)

Τοποθέτηση οπλιτών ιατρών θητείας στα ιατρεία Σύμης, Τήλου και Φολεγάνδρου

Τρεις οπλίτες ιατροί θητείας τοποθετούνται στα πολυδύναμα περιφερειακά ιατρεία της Σύμης, της Τήλου και της Φολεγάνδρου, σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Φώτη Κουβέλη, ύστερα από σχετικό αίτημα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη. (αναλυτικά)

«Μέχρι το τέλος του έτους, ο αριθμός των ληξιπρόθεσμων αιτήσεων παροχής εφάπαξ θα έχει μηδενιστεί»

Από την αρχή του έτους, το ΕΤΕΑΕΠ εξέδωσε 18.500 αποφάσεις εφάπαξ παροχών, συνολικής δαπάνης 303 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του να σημειώσουν ποσοστιαία μείωση της τάξης του 35%. (αναλυτικά)

Με το ποσό των 900.000 ευρώ επιχορηγείται η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία το 2018

Τη χορήγηση ειδικής έγκρισης για την επιχορήγηση για το οικονομικό έτος 2018 της ΕΣΑμεΑ με το ποσό των 900.000 ευρώ προβλέπει απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου. (αναλυτικά)

Δεκάδες αντιπλημμυρικά έργα σε εξέλιξη στην Αττική και τον Πειραιά

«Συνολικά 160 αντιπλημμυρικά έργα αξίας μισού δισ. είτε βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή είτε έχουν ολοκληρωθεί την τελευταία διετία». (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.