18 Ιουν 2018

Πώς να αποδομήσεις το SOS της Ιστορίας στις εξετάσεις του 2068...

Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


    Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν η ΙΣΤΟΡΙΚΗ συμφωνία για το Μακεδονικό, διανθισμένη με εθνικιστική μιζέρια και δηλώσεις του Δ. Καμμένου, η σύλληψη Μπαρμπαρούση, ο Αρτέμης Σώρρας που συνελήφθη στον Άλιμο προχθές, ο θάνατος του θρυλικού προπονητή μπάσκετ, Κώστα Πολίτη, η συνέντευξη του Αλ. Τσίπρα στην Die Welt και δημοσιογραφικά σχόλια copy-paste από την ανακοίνωση της Ν.Δ., τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ρεπορτάζ από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

Τα διεθνή ΜΜΕ για την ιστορική συμφωνία στις Πρέσπες

Το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ για την υπογραφή της συμφωνίας είναι μεγάλο. (αναλυτικά)

Πρ. Παυλόπουλος: Επιδιώκουμε σχέσεις φιλίας και καλής γειτονίας με την πΓΔΜ

Αναφορά του ΠτΔ, Πρ. Παυλόπουλου, στη συμφωνία με την πΓΔΜ, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Ινδίας Ram Nath Kovind στο Προεδρικό Μέγαρο. (αναλυτικά)

Τι κατάλαβαν τα διεθνή ΜΜΕ ότι συνέβη σήμερα στις Πρέσπες

Το ενδιαφέρον των ΜΜΕ για την κάλυψη της τελετής υπογραφής της συμφωνίας ήταν μεγάλο, αλλά... (αναλυτικά)

«Πατριδοκάπηλος αλλά και τσάμπα μάγκας»

«Πηγές στο Βερολίνο διαβεβαιώνουν ότι ο Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί επανειλημμένως ότι ως πρωθυπουργός δεν θα ακύρωνε μια συμφωνία στο ονοματολογικό» αναφέρει η γερμανική FAZ - Μαξίμου: «Εάν δεν διαψεύσει άμεσα τις αποκαλύψεις της FAZ, επιβεβαιώνει πως είναι όχι μόνο πατριδοκάπηλος αλλά και τσάμπα μάγκας». (αναλυτικά)

«Ίσως λίγο ξύδι να βοηθούσε...»

Εδώ και μέρες ο εκνευρισμός της ΝΔ από τη διεθνή αναγνώριση της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα, δεν κρύβεται με τίποτα, σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές, με αφορμή ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. (αναλυτικά)
 

«Το εμπόριο πατριωτισμού έχει συνέπειες, κύριε Μητσοτάκη»

Ο ακροδεξιός δημοτικός σύμβουλος Παγγαίου, ο οποίος παρακίνησε τους πολίτες να σπάσουν τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητα μελών του ΣΥΡΙΖΑ (!), εμφανίζεται χαμογελαστός σε φωτογραφίες με τον ίδιο τον Κυρ. Μητσοτάκη αλλά και τον γραμματέα της Π.Ε. του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη! - «Το ακραίο αυτό παραλήρημα βαραίνει πλήρως την ηγεσία της ΝΔ», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ καλώντας τον πρόεδρο της Ν.Δ., να αποπέμψει άμεσα το στέλεχός του, με το οποίο μάλιστα περιχαρής φωτογραφιζόταν». (αναλυτικά)

«Ιστορική μέρα για τα τηλεοπτικά πράγματα στην Ελλάδα»

«Ο νόμος, το Σύνταγμα και οι αποφάσεις των δικαστηρίων εφαρμόζονται. Η ολοκλήρωση της προσπάθειας δημιουργεί αίσθημα δικαίωσης στους πολίτες και τους εργαζόμενους που απαίτησαν από την Κυβέρνηση να δημιουργήσει τις συνθήκες για την ιστορική αλλαγή στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο της χώρας», δήλωσε ο Ν. Παππάς. (αναλυτικά)

Μοσκοβισί: Το Eurogroup οφείλει «οπωσδήποτε» να ελαφρύνει το χρέος

Στη Σύνοδο της Πέμπτης αναμένεται να δοθεί το πράσινο φως για την έξοδο της Αθήνας από το πρόγραμμα. (αναλυτικά)

Χρηματοδότηση για τη φιλοξενία περισσότερων από 110.000 παιδιών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

Εγκρίθηκε αρχικός προϋπολογισμός 205 εκατ. ευρώ για τη φιλοξενία περίπου 118.000 παιδιών στους παιδικούς σταθμούς της χώρας για το έτος 2018-2019, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση. (αναλυτικά)

Απαράδεκτη ενέργεια δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ

Πρόκειται για άνευ προηγουμένου, απαράδεκτη και σε βάρος των ίδιων των εργαζομένων του αλλά και των εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ, ενέργεια καταγγέλλει η Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ. (αναλυτικά)

Δεύτερη φορά το ίδιο ψεύδος από τα «Νέα» για τις συντάξεις

«Οι μόνες μειώσεις που έχουν γίνει την περίοδο 2015– 2018 στις καταβαλλόμενες, πριν από το ν. 4387/16, κύριες συντάξεις ήταν η αύξηση της εισφοράς ασθένειας από 4% σε 6% (στο καταβαλλόμενο και όχι στο μεικτό ποσό) και η επιβολή πλαφόν 2.000 ευρώ για μια μεικτή κύρια σύνταξη και 3.000 ευρώ για περισσότερες από μια συντάξεις». (αναλυτικά)

«Πήγε πολύ καλά» η τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των θεσμών

Όπως ανέφερε κυβερνητικός αξιωματούχος, ο οποίος μετείχε σε αυτή, «πήγε πολύ καλά, απομένουν 2- 3 ζητηματάκια τεχνικής φύσεως που θα επιλυθούν». (αναλυτικά)

Κ. Σέλτσας: Αναπαρήγαγαν ψευδώς τις δηλώσεις μου

«Δεν έκανα καμία αναφορά σε εθνικότητες και ιθαγένειες, καθώς δεν γνωρίζω να τις αποδώσω στη γλώσσα που χρησιμοποίησα για τη συνέντευξη» αναφέρει ο βουλευτής Φλώρινας Κωνσταντίνος Σέλτσας. (αναλυτικά)

Κατεπείγουσα διενέργεια πειθαρχικής έρευνας για τις φασιστικές αναρτήσεις του εισαγγελέα

Ο Ανδρέας Καραφλός, που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο γιατί ήταν ο εισαγγελέας που είχε αρχειοθετήσει το σκάνδαλο Siemens -ΟΣΕ και είχε διαχειριστεί και το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης του Μιχάλη.Χριστοφοράκου, βαδίζοντας στα χνάρια του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση αμφισβητεί το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας. (αναλυτικά)

Το υπ. Εργασίας παραχωρεί προς χρήση στον Δήμο Αθηναίων τα κενά καταστήματα της Στοάς των Εμπόρων

Τα 11 κενά καταστήματα θα συμμετέχουν στο υπό εξέλιξη πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων «ΠΟΛΗ2» για 8 μήνες. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.