18 Ιουν 2018

Πάντα παρών το Μουσικό Σχολείο Άρτας στην ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της περιοχής

Με δύο Μουσικά Σύνολα στις εκδηλώσεις για την ανάδειξη της μοναδικής Κόκκινης Εκκλησιάς


   Το Μουσικό Σχολείο Άρτας, το περασμένο Σάββατο 16 Ιουνίου συμμετείχε στις δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κόκκινη Εκκλησιά – Παλαιοχώρι Βουργαρελίου», που πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την ανάδειξη του Ιερού Ναού Γενεσίου της Θεοτόκου (Κόκκινη Εκκλησιά), ένα μνημείο σπάνιας πολιτιστικής αξίας για την περιοχή.
   Το Μουσικό Σχολείο Άρτας συμμετείχε με δύο μουσικά σύνολα. Τον Εφηβικό Ψαλτικό Χορό του σχολείου, ο οποίος έψαλε κατά τη διάρκεια του Εσπερινού και ένα Σύνολο Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής που παρουσίασε μια μικρή συναυλία.



   Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου, που υπογράφει ο καθηγητής του Μουσικού Σχολείου Άρτας, Παναγιώτης Γιαννούτσος, που συνόδευσε τους μαθητές και διηύθυνε τα Μουσικά Σύνολα: "Η κοινότητα του Μουσικού Σχολείου Άρτας ευχαριστεί το σύλλογο και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του κ. Νίκο Καραβασίλη, καθώς τον κ. Δημήτριο Κώστα, Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής Περιφέρειας Ηπείρου, για την πρόσκληση.
   Επίσης ευχαριστεί τον κ. Μαρίνο Γαρνέλη, Δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων, για τη φιλοξενία και συγχαίρει τους μαθητές του σχολείου που είναι πάντα παρόντες σε δράσεις που έχουν σαν σκοπό την ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της περιοχής."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.