21 Ιουν 2018

Παρακαλούν την Παναγιά να πάνε όλα... ακροδεξιά

- Η επιτυχία της εξόδου από τα μνημόνια στο Eurogroup, πρέπει πάση θυσία να θαφτεί κάτω από τις ενορχηστρωμένες, από ΝΔ-ΧΑ, αποδοκιμασίες
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν το Eurogroup, οι δηλώσεις και τα σενάρια για την ελάφρυνση του χρέους, το Μακεδονικό και το «κύμα αποδοκιμασιών και οι εκδηλώσεις οργής των πολιτών» κατά της κυβέρνησης, η προφυλάκιση του Σώρρα, ρεπορτάζ από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

«Τζάμπα μαγκιές του κ. Μητσοτάκη για εσωτερική κατανάλωση»

«Εάν πράγματι πιστεύει αυτά που λέει ο κ. Μητσοτάκης, ας δηλώσει ότι δεν θα εφαρμόσει -αν ο ίδιος γίνει ποτέ πρωθυπουργός- τη συμφωνία που θα ψηφιστεί στη Βουλή. Όλα τα υπόλοιπα είναι τζάμπα μαγκιές για εσωτερική κατανάλωση από έναν πολιτικό απατεώνα» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. (αναλυτικά)
 

H FAZ επιμένει στις δεσμεύσεις Μητσοτάκη για το Μακεδονικό και... δεν «τον παρεξηγεί»

Με νέο δημοσίευμα για τη στάση του προέδρου της ΝΔ στο ονοματολογικό η γερμανική εφημερίδα επιμένει ότι ο Κ. Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί στην Ευρώπη να μην ακυρώσει τη συμφωνία για το Μακεδονικό. Το δημοσίευμα περιγράφει το δίλημμα του να συγκεράσει τις επιθυμίες της Ευρώπης με τις αντίστοιχες του κόμματός του. Δεν μπορεί να «παρεξηγήσει» κανείς το γεγονός ότι ΝΔ, ως εκ τούτου, αρνείται να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ, γράφει η FAZ. (αναλυτικά)

Ντιμιτρόφ: «Είμαστε Σλάβοι, η περιπέτεια του εξαρχαϊσμού, πρέπει να τελειώσει»

«Θα βγαίνουμε αν χρειαστεί κάθε μέρα, και δέκα φορές, και εκατό φορές, για να εξηγήσουμε γιατί πιστεύουμε ότι αυτή η συμφωνία είναι καλή και γιατί πρέπει να προχωρήσει. Δεν ξέρω ποιες θα είναι οι απόψεις της αντιπολίτευσης. Όμως αυτή η κυβέρνηση και αυτή η κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα σεβαστούν την βούληση του λαού. Είμαι πεπεισμένος ότι οι πολίτες θα στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια, ότι οι φόβοι θα πέσουν», τονίζει επίσης ο ΥΠΕΞ της πΓΔΜ. (αναλυτικά)

O βουλευτής της ΝΔ Γ. Αντωνιάδης χορεύει τον ίδιο «αλυτρωτικό» χορό για τον οποίο κατηγορήθηκε ο Κ. Σέλτσας!

Τις τελευταίες μέρες βομβαρδιστήκαμε με ένα βίντεο στο οποίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας εμφανίζεται σε ένα πανηγύρι να χορεύει έναν χορό με... αλυτρωτικά μηνύματα. Το βίντεο, μάλιστα, αναπαράχθηκε αφειδώς από τα “πρόθυμα” ΜΜΕ.
Σε βίντεο φαίνεται ο άλλος βουλευτής της Φλώρινας, ο κ. Γιάννης Αντωνιάδης της ΝΔ, να χορεύει τον ίδιο χορό στο ίδιο χωριό, αλλά σε προηγούμενη χρονιά, περιστοιχιζόμενος μάλιστα από ιδιαίτερα προβεβλημένα τοπικά στελέχη του κόμματός του. (αναλυτικά)

«Ούτε τα προσχήματα»: Κάλεσμα του Άδ. Γεωργιάδη σε πορεία προς γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το διαδικτυακό κάλεσμα του Άδ. Γεωργιάδη σε πορεία προς γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη.(αναλυτικά)

Μπαλτάκος: Να φτιάξουμε κόμμα της δεξιάς που θα συνεργαστεί με τη ΝΔ μετά τις εκλογές

Τις διεργασίες στη «δεξιά πολυκατοικία» περιέγραψε ο ακροδεξιός πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά και εκ των ιδρυτών του νέου κόμματος στα δεξιά της ΝΔ, Τ. Μπαλτάκος. (αναλυτικά)

Αυστηρότερο πλαίσιο ελέγχων και προστίμων για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή. (αναλυτικά)

«Καμία απολύτως απόλυση επικουρικού προσωπικού δεν θα υπάρξει» διαβεβαιώνει το υπουργείο Υγείας

Καμία απολύτως απόλυση ή λύση σύμβασης επικουρικού προσωπικού δεν θα υπάρξει ακόμη και εάν συνεπεία παρατάσεων η διάρκεια της σχετικής σύμβασης έχει υπερβεί τους 24 μήνες, διαβεβαιώνει το υπουργείο Υγείας. (αναλυτικά)

Σε πλήρη λειτουργία ο ΧΥΤΑ Φυλής: Αποφορτίζεται από τα σκουπίδια η Αθήνα

Οι γειτονιές αποφορτίζονται από τους συσσωρευμένους όγκους απορριμμάτων σταδιακά και, όπως διαβεβαιώνει η αντιπρόεδρος του ΕΔΣΝΑ, Αφροδίτη Μπιζά, «με ορίζοντα πλήρους αποκατάστασης 2-3 ημερών». Όλα τα απορριμματοφόρα εισέρχονται πλέον από το πρωί στην ΟΕΔΑ Φυλής. (αναλυτικά)

«Ψευδορκία, ψευδής βεβαίωση, πλαστογραφία και στο βάθος συμμορία και... ποινικές ευθύνες Άδωνι;»

Η εισαγγελέας Διαφθοράς ζητά να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, με την αποστολή της νέας δικογραφίας στη Βουλή, που αφορά μη πολιτικά πρόσωπα στον πυρήνα του ΚΕΕΛΠΝΟ, αυτοτελή αδικήματα όπως ψευδορκία, ψευδή βεβαίωση, πλαστογραφία, που επαναλήφθηκαν και στις καταθέσεις τους στην Εξεταστική για τα σκάνδαλα στην Υγεία, είπε ο πρόεδρός της Αντώνης Μπαλωμενάκης μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά. Καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια να αποκρυβεί αυτή η ιστορία, παραπέμπει σε συμμορία για την οποία επίσης υπάρχει κατηγορία, όπως είπε. (αναλυτικά)

«Η επιτυχία της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για την επίλυση ευρύτερων διαφορών και στη ΝΑ Μεσόγειο»

«Στις Πρέσπες καταλήξαμε σε έναν συμβιβασμό και δείξαμε ότι ουδείς μπορεί να βάλει τον άλλο στη γωνία» επισήμανε ο κ. Κοτζιάς και ευχήθηκε επικύρωση της συμφωνίας, σημειώνοντας πως «η αντίθεση που υπάρχει είναι ανάμεσα στις δυνάμεις που θέλουν να βρεθεί λύση και ανάμεσα σε δυνάμεις της αδράνειας που βολεύονται από τη μη λύση». (αναλυτικά)

«Η τρίτη ηλικία να παραμείνει ενεργό κύτταρο της κοινωνικής ζωής»

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, απηύθυνε σήμερα χαιρετισμό κατά την έναρξη των εργασιών διημερίδας του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης (ΙΝΕΠ) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), με θέμα «Κοινωνίες και πόλεις φιλικές προς την τρίτη ηλικία». (αναλυτικά)

Εφάπαξ ενίσχυση 1.000 ευρώ για εκατοντάδες άνεργους και εργαζόμενους σε επίσχεση

«Η οικονομική ενίσχυση εργαζομένων που επλήγησαν από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης αποτελεί ένα από τα εργαλεία που αξιοποιεί σε κάθε δυνατή ευκαιρία το Υπουργείο Εργασίας, αποδεικνύοντας την έμπρακτη στήριξή του στον κόσμο της εργασίας» τονίζει η Έφη Αχτσιόγλου. (αναλυτικά)

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης αποκτά εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας

Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες λειτουργίας, το ΙΝΕΔΙΒΙΜ αποκτά εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας. (αναλυτικά)

Νέος πεζόδρομος κατά μήκος της παραλιακής οδού Νέων Παλατίων - Μαρκοπούλου στον Δήμο Ωρωπού

Την κατασκευή πεζοδρόμου κατά μήκος της παραλιακής οδού Νέων Παλατίων - Μαρκοπούλου στον Δήμο Ωρωπού, εξασφάλισαν, με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για το έργο, η Περιφερειάρχης Αττικής και ο Δήμαρχος Ωρωπού. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.