30 Ιουν 2018

Αγάπη μου, συρρίκνωσα την ανακοίνωση Τσίπρα για τον ΦΠΑ!

- Μέχρι και ότι ήταν πρωτοβουλία της... Ν.Δ. ακούσαμε!
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Τα κανάλια έκαναν κάθε προσπάθεια να υποβαθμίσουν την ανακοίνωση του πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες ότι διατηρείται ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά που δέχονται τις προσφυγικές ροές. Ακούσαμε για ανταλλάγματα που... πιθανόν έδωσε ο Αλ. Τσίπρας για να το επιτύχει και φυσικά ότι ήταν πρωτοβουλία της Ν.Δ.! Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν επίσης η συμφωνία των «28» για το μεταναστευτικό, η παρουσία Τσίπρα στη Σύνοδο Κορυφής, τα προβλήματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία, οι επιθέσεις (βλέπε φασιστικές) εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης, ρεπορτάζ από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

«Η Ελλάδα έθεσε τις αξίες της αλληλεγγύης και της συνευθύνης»

"Η Ελλάδα έθεσε στην πρώτη γραμμή τις αξίες της αλληλεγγύης και της συνευθύνης, του ανθρωπισμού, που αποτελούν, ή θα έπρεπε να αποτελούν, το θεμέλιο της Ευρώπης", τόνισε ο Αλ. Τσίπρας στη συνέντευξη Tύπου μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. (αναλυτικά)

Διατηρείται ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά

Συμφωνία της κυβέρνησης με την Κομισιόν. (αναλυτικά)
 

Ακροδεξιοί επιτέθηκαν σε πολίτη που πήγαινε στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση σε πολίτη από ακροδεξιούς κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από εκδήλωση της εφημερίδας «Εποχή» στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. (αναλυτικά)

Δημοσκόπηση Alco: Θετικά αποτιμούν οι πολίτες τη συμφωνία για το χρέος

Θετικά αποτιμούν οι πολίτες τη συμφωνία για το χρέος, σε μεγάλη δημοσκόπηση της Alco που παρουσίασαν απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel, ο διευθύνων σύμβουλος της Alco, Κώστας Παναγόπουλος και ο δημοσιογράφος, Γιώργος Χριστοφορίδης. (αναλυτικά)

Τσίπρας και Μπορίσοφ υπέγραψαν πολιτική δήλωση υποστήριξης του αγωγού φυσικού αερίου Ελλάδας-Βουλγαρίας

Πολιτική δήλωση υποστήριξης του αγωγού φυσΣτη δήλωση συμφωνήθηκε οι εργασίες κατασκευής να ξεκινήσουν έως το τέλος του 2018 και ο αγωγός να είναι πλήρως λειτουργικός εντός του 2020. (αναλυτικά)

«Ο ΣΕΒ αντιτίθεται στην επιβολή κανόνων για την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων»

Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για πρώτη φορά θεσπίζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα κανόνων, που καθιερώνει την αλληλέγγυα και εις ολόκληρον ευθύνη του αναθέτοντα, του εργολάβου και του υπεργολάβου, έναντι των εργαζομένων κατά την εκτέλεση ενός ανατεθειμένου έργου. (αναλυτικά)

Ο Αδ. Γεωργιάδης επιδοκιμάζει άρθρο γερμανικής εφημερίδας που θεωρεί την Ελλάδα τριτοκοσμική χώρα

«Ο κ. Μητσοτάκης συμμερίζεται τις επιδοκιμασίες του αντιπροέδρου;» αναρωτιέται σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. (αναλυτικά)

«Η χυδαία επίθεση Αυγενάκη εκθέτει ανεπανόρθωτα τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη»

«Η τραγική ειρωνεία, ωστόσο, για τον κ. Αυγενάκη και το κόμμα του είναι πως και ο ίδιος έγινε δέκτης ύβρεων και επιθέσεων κατά τη διάρκεια της τελετής στην πόλη των Σερρών, κάτι που ο ίδιος αποσιωπά. Ο κ. Μητσοτάκης πέφτει στον λάκκο της άκρας δεξιάς, τον οποίο ο ίδιος άνοιξε» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. (αναλυτικά)

«Από τον Ιούνιο του 2020 το νέο σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια»

Τέλη Ιουλίου θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες του νέου συστήματος εισαγωγής στα πανεπιστήμια. Θα ισχύσει για τους μαθητές που θα πάρουν απολυτήριο λυκείου τον Ιούνιο του 2020, δήλωσε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου. (αναλυτικά)

Η θωράκιση των περιοχών της Δυτικής Αττικής που έχουν πληγεί στο επίκεντρο διυπουργικής σύσκεψης

Η καταγραφή και αξιολόγηση της πορείας των αντιπλημμυρικών έργων και των εργασιών αποκατάστασης των καταστροφών στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, καθώς και η αποτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν έπειτα από τα νέα πλημμυρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών, απασχόλησε τη διυπουργική σύσκεψη. (αναλυτικά)

Η Περιφέρεια Αττικής σε διαρκή κινητοποίηση με όλα τα διαθέσιμα μέσα

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης του φαινομένου το βράδυ της Τρίτης 26 Ιουνίου, η Περιφέρεια Αττικής, διαθέτοντας 8 μηχανήματα έργου στις πληγείσες περιοχές και την Πυροσβεστική. (αναλυτικά)

Υβριστικά συνθήματα ακροδεξιών κατά Γ. Μπουτάρη έξω από το σπίτι του

Μετά τη βεβήλωση του Μνημείου του Ολοκαυτώματος, στην πλατεία Ελευθερίας στην Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Τετάρτης, μία ομάδα ακροδεξιών που αποκόπηκε από την πορεία για την ονομασία της ΠΓΔΜ, πήγε έξω από το νέο σπίτι του δημάρχου της πόλης φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα. (αναλυτικά)

«Τίποτα δεν γίνεται τυχαία στη Χρυσή Αυγή»: Τι έδειξε ο σκληρός δίσκος του Πατέλη

Η τυφλή αφοσίωση στον αρχηγό ή αλλιώς η «αρχή του αρχηγού», θεμελιακό στοιχείο των εθνικοσοσιαλιστικών (ναζιστικών) κομμάτων, περιγράφεται με αποκαλυπτικό τρόπο στις ομιλίες και τις δηλώσεις ηγετικών στελεχών της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. (αναλυτικά)

Τελεσίδικα ένοχη η Σκορδέλη και οι χρυσαυγίτες «αγανακτισμένοι» του Αγ. Παντελεήμονα

Το Ε Τριμελές Πλημμελειοδικείο, μετά από 3 συνεδριάσεις, καταδίκασε την Πέμπτη, 28/6, τους 3 από τους 5 κατηγορούμενους που είχαν παραπεμφθεί για την οργανωμένη επίθεση την 22/10/2010, στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. (αναλυτικά)

Bild: Η Ελλάδα θα εξοικονομήσει μέχρι και 336,7 δισ. ευρώ από την ελάφρυνση του χρέους

«H Ελλάδα θα εξοικονομήσει μέχρι και 336,7 δισεκατομμύρια ευρώ λόγω των χορηγηθεισών ελαφρύνσεων του χρέους», γράφει η γερμανική συντηρητική εφημερίδα «Bild», επικαλούμενη τους υπολογισμούς του καθηγητή οικονομίας, Ντιρκ Μάιερ, του Πανεπιστημίου Χέλμουτ Σμιτ του Αμβούργου. (αναλυτικά)

«Θετικότερη θα είναι η τελική έκθεση του ΔΝΤ»

Θετικότερη θα είναι η τελική έκθεση του ΔΝΤ που θα εμπεριέχει την ανάλυση βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους, δή­λωσε ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Μιχάλης Ψαλιδόπουλος. (αναλυτικά)

Στα τέλη Ιουλίου τα αναδρομικά του ΑΚΑΓΕ από τις επικουρικές συντάξεις

Χωρίς την ανάγκη υποβολής αίτησης από την πλευρά των συνταξιούχων. (αναλυτικά)

Αύξηση 1,3% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο τον Απρίλιο

Αύξηση 1,3% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο της χώρας τον Απρίλιο εφέτος, καθώς οι πωλήσεις κινήθηκαν ανοδικά στην πλειονότητα των επιμέρους καταστημάτων. (αναλυτικά)

Τα κριτήρια ένταξης στο ΚΕΑ

Τους όρους και τις προϋποθέσεις για την εφαρμογή του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ) καθορίζει Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), η οποία δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια». (αναλυτικά)

Στα 210 ευρώ το ανώτατο όριο του επιδόματος στέγασης μηνιαίως

Τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση του επιδόματος στέγασης καθορίζει Κοινή Υπουργική Απόφαση, η οποία δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια». Πρόκειται για ένα προνοιακό πρόγραμμα που απευθύνεται σε νοικοκυριά που διαμένουν σε μισθωμένη κατοικία ή επιβαρύνονται με το κόστος εξυπηρέτησης στεγαστικού δανείου πρώτης κατοικίας. (αναλυτικά)

Διαφανής μηχανισμός έγκαιρης κάλυψης αναγκών σε νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό

Νέα διαδικασία πρόσληψης και τοποθέτησης του λοιπού επικουρικού προσωπικού, πλην γιατρών. (αναλυτικά)

«Ο Δήμος της Αθήνας προγραμματίζει παράσταση στο Πεδίον του Άρεως»

Η Ανοιχτή Πόλη κατήγγειλε το πρωτοφανές περιστατικό. (αναλυτικά)

Χρηματοδότηση για την αυτόνομη πρόσβαση ΑμεΑ σε θάλασσες και παραλίες

Την ενίσχυση 12 Δήμων με συνολικά 2 εκατ. ευρώ για έργα υποδομών που θα εξασφαλίζουν αυτόνομη πρόσβαση σε θάλασσες και παραλίες για τα ΑμΕΑ και άλλες κατηγορίες ατόμων με περιορισμένη κινητικότητα, ανακοινώνει το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης. (αναλυτικά)

Σε τροχιά υλοποίησης η υπογειοποίηση της γραμμής στα Σεπόλια

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το έργο της υπογειοποίησης της γραμμής στα Σεπόλια με την σύμβαση κατασκευής να αναμένεται να υπογραφεί μέσα στον Ιούλιο. (αναλυτικά)

25 εκατ. ευρώ για αποκαταστάσεις ΧΑΔΑ σε όλη τη χώρα

Συνεχίζεται η υλοποίηση του Ειδικού Προγράμματος Χορήγησης Επενδυτικών Δανείων σε ΟΤΑ, «ΦιλόΔημος», με την σημερινή ενεργοποίηση, από τον Υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, της Πρόσκλησης με τίτλο «Αποκατάσταση των Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ)». (αναλυτικά)

 7,6 εκατ. ευρώ για σχολεία και παιδικές χαρές σε δήμους

Με απόφαση του Πάνου Σκουρλέτη. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.