28 Ιουν 2018

Κρύβουν στη λάσπη το οργανωμένο σχέδιο πολιτικής αποσταθεροποίησης

Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Το οργανωμένο σχέδιο πολιτικής αποσταθεροποίησης πνίγηκε στις εικόνες των ακραίων καιρικών φαινομένων που παρουσιάστηκαν εκτενώς από τα δελτία ειδήσεων. Για τις πλημμύρες από τη Βοιωτία και πάνω οι ευθύνες αποδόθηκαν στον... Θεό, στην Αττική οι ευθύνες για την κακοκαιρία αποδόθηκαν στη Ρένα Δούρου, ενώ για τη Χαλκιδική στο απυρόβλητο ο Απ. Τζιτζικώστας!
   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν επίσης η εισβολή στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ. Κ. Κατσίκη, το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Λονδίνο (συνοπτικότατα), το Μακεδονικό, ρεπορτάζ από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

«Ακολουθεί ένα διάστημα πολύ θετικών ειδήσεων για την ελληνική οικονομία»

Το επόμενο διάστημα θα είναι διάστημα πολύ θετικών ειδήσεων για την οικονομία, προέβλεψε, μέσω του Πρακτορείου Bloomberg, ο Έλληνας πρωθυπουργός. (αναλυτικά)

«Αυτή η κυβέρνηση ούτε απειλείται, ούτε εκβιάζεται» 

«Το σχέδιό του θα εκπυρσοκροτήσει και εκείνοι που τελικά θα καταρρεύσουν θα είναι ο κ. Μητσοτάκης, η σημερινή ακροδεξιά ηγεσία της ΝΔ και τα επιχειρηματικά συμφέροντα που τους στηρίζουν», τονίζει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. (αναλυτικά)

Οργανωμένο σχέδιο πολιτικής αποσταθεροποίησης

«Συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό του κ. Μητσοτάκη, απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας», καταγγέλλει η κυβέρνηση με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του Γ. Λαζαρίδη από τους ΑΝΕΛ - «Παρά τα ανόητα σχέδια κάποιων, η κυβέρνηση θα έχει συνέχεια, το μήνυμα του Αλ. Τσίπρα» - Οι ΑΝΕΛ ζήτησαν από τον κ. Λαζαρίδη να παραδώσει την έδρα του | Όλες οι εξελίξεις και σχετικές δηλώσεις

Συγχαρητήρια Μέι στον Τσίπρα για την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας και την έξοδο από τα μνημόνια

Τι αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το πρωθυπουργικό γραφείο στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ για τη συνάντηση της Τερέζα Μέι με τον Αλέξη Τσίπρα. (αναλυτικά)

Liberation: «Η συμφωνία για το ελληνικό χρέος, μια ανακούφιση για τον Αλέξη Τσίπρα»

«Κατανοούμε την ικανοποίηση» του Έλληνα πρωθυπουργού, σημειώνει ο Γάλλος αρθρογράφος Jean Quatremer και προσθέτει: «Η χώρα του θα βγει στις 20 Αυγούστου από το τρίτο πρόγραμμα ευρωπαϊκής οικονομικής βοήθειας και κατά συνέπεια θα απαλλαγεί από οκτώ χρόνια σιδηράς κηδεμονίας που ασκούνταν από την Κομισιόν και το Eurogroup». (αναλυτικά)

Η μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης το πρώτο τρίμηνο του 2018

Τη μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση σε επίπεδο τριμήνου παρουσίασε ο ρυθμός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας το πρώτο τρίμηνο του 2018, από το 2008, σύμφωνα με την τριμηνιαία έκθεση του Δημοσιονομικού Συμβουλίου. (αναλυτικά)

Το «μνημόνιο Μητσοτάκη» περιλαμβάνει νέο «μαύρο» στην ΕΡΤ

«Το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία του "μαύρου" στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση επιχειρεί να παραδώσει μαθήματα πολυφωνίας είναι τουλάχιστον αστείο, αν όχι προκλητικό» επισημαίνει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, απαντώντας στη Νέα Δημοκρατία. (αναλυτικά)

#EuropeanSolidarity: Συγκέντρωση στο Σύνταγμα για την Πανευρωπαϊκή Δράση ενόψει της Συνόδου Κορυφής

Με αίτημα οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να αναλάβουν τις ευθύνες τους στο προσφυγικό, επιδεικνύοντας αλληλεγγύη προς τους πρόσφυγες. (αναλυτικά)

Η κυβέρνηση της Αριστεράς κάνει πράξη το Μεταφορικό Ισοδύναμο - Καταψήφισε επί της αρχής η ΝΔ

Φωτογραφία του χρήστη left.gr.
Μετά από βελτιωτικές τροποποιήσεις που επέφερε το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής το νομοσχέδιο ψήφισαν επί της αρχής και η ΔΗΣΥ και το Ποτάμι. (αναλυτικά)

Επιλεκτικός καταλογισμός ευθυνών: Η στοχοποίηση της Περιφέρειας Αττικής και η πορεία των έργων

«Οι ευθύνες αναζητούνται μόνο στην περίπτωση της Αττικής και της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου. Επιλεκτική ντροπή, επιλεκτικός καταλογισμός ευθυνών». (αναλυτικά)

Πέντε τελικά οι τηλεοπτικές άδειες: Το αυστηρότατο πλαίσιο και η επόμενη ημέρα

Απορρίφθηκε η αίτηση της ''Τηλεοπτικής Ελληνικής Α.Ε.'' από το ΕΣΡ - Αυστηρότατο πλαίσιο και άμεση ανάκληση της άδειας σε περίπτωση μη τήρησης του νόμου, διαμηνύει ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ, Ρ. Μορώνης. (αναλυτικά)

«Στο σχέδιο αποστασίας, ο Θέμος Αναστασιάδης ανέλαβε τα δημοσιογραφικά λύματα»

«Θα ήταν μάταιο να καλέσει κανείς τους φίλους του της Ν.Δ. να πάρουν θέση. Όμοιος ομοίω, αεί πελάζει. Τα άλλα δημοκρατικά κόμματα, όμως, οφείλουν να καταδικάσουν αυτή την επέλαση των λυμάτων στην πολιτική ζωή» αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το χυδαίο άρθρο του Θ. Αναστασιάδη. (αναλυτικά)

Διεγράφη ο Κ. Μίχαλος από τη ΝΔ επειδή είχε μιλήσει θετικά για το Eurogroup

Εκτός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τέθηκε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος. (αναλυτικά)

Τα δικαιολογητικά για αίτηση υπαγωγής στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό

Σε παραγωγική λειτουργία τίθεται από σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, νέα έκδοση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποστήριξης της διαδικασίας εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών (OCW). (αναλυτικά)

«Μίλησε» ο ψηφιακός δίσκος: Εκπαιδευτής των ταγμάτων εφόδου ο χρυσαυγίτης Κασιδιάρης

Οι φωτογραφίες από ηλεκτρονικά πειστήρια του Κασιδιάρη που επιδείχθηκαν στη δίκη της Χρυσής Αυγής. (αναλυτικά)

«Πρώτο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ επιδοτούμενης απασχόλησης για πτυχιούχους»

Τη δημιουργία 10.000 νέων θέσεων εργασίας για νέους από 18-29 ετών με επιδότηση κατά 50% του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους, έχει ως στόχο το νέο ειδικό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που τίθεται σε εφαρμογή άμεσα. Για το θέμα μίλησε στην εκπομπή «Οικονομία Στο Κόκκινο» και τον Στάθη Σχινά η διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη. (αναλυτικά)

Άμεσα οι 400-450 θέσεις μόνιμου προσωπικού στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

Μια σημαντική κίνηση ενίσχυσης της ΠΦΥ θα είναι οι 400-450 θέσεις μόνιμου προσωπικού που θα προκηρυχθούν άμεσα και αφορούν μόνο τα ΚΥ ενώ «τονωτική ένεση» θα αποτελέσει και η πρόσληψη επικουρικών γιατρών και προσωπικού με τη νέα διαδικασία που έχει νομοθετηθεί η οποία έχει ως αποτέλεσμα το προσωπικό να προσλαμβάνεται μέσα σε 15 μέρες και όχι μετά από 6 μήνες. (αναλυτικά)

«Σε ένα χρόνο η Θεσσαλονίκη θα έχει εκατό 100 με 150 νέα λεωφορεία»

Νέα λεωφορεία για τον ΟΑΣΘ, μέσω διαγωνισμού, προανήγγειλε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σπίρτζης - Διαβεβαίωσε ότι θα ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της ΕΛΒΟ. (αναλυτικά)

«Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να κερδίσουν όχι να κερδοσκοπήσουν»

Ολοκλήρωσε σήμερα τη κατάθεσή της στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας, η πρόεδρος του ΕΟΦ Κατερίνα Αντωνίου. (αναλυτικά)

Πανελλαδικό Πανεπιστημιακό Δίκτυο για την υποστήριξη της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας

Τη δημιουργία πανελλαδικού Πανεπιστημιακού Δικτύου σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, για την υποστήριξη της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, ανακοίνωσε η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.