19 Ιουν 2018

Τρόμος προ του... κινδύνου να πάνε όλα καλά

- Tα στημένα επεισόδια βαφτίζονται... αυθόρμητες αντιδράσεις πολιτών και οι θετικές εξελίξεις στην οικονομία συνδέονται με... το Μακεδονικό
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν η παρουσίαση στημένων επεισοδίων στα Γιαννιτσά από 20 ακροδεξιούς, νεοναζί της Χ.Α. και επώνυμα στελέχη της Ν.Δ. ως... αυθόρμητες αντιδράσεις πολιτών, η προσπάθεια σύνδεσης του Μακεδονικού με θετικές εξελίξεις στην οικονομία, το Eurogroup της Πέμπτης και η ελάφρυνση χρέους, η άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα, ρεπορτάζ από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

Αισιοδοξία για συνολική συμφωνία στο Eurogroup της 21ης Ιουνίου

Ευρωπαίος αξιωματούχος ανέφερε ότι περίπου τα 80 από τα 88 προαπαιτούμενα της τέταρτης αξιολόγησης έχουν ήδη ολοκληρωθεί. (αναλυτικά)

«Η οικονομία της Ελλάδας παρουσιάζει συνεχή βελτίωση»

Έκκληση στο Eurogroup να λάβει τις αποφάσεις που είναι «απαραίτητες για την επιτυχή ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος» απηύθυνε ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί μέσω Twitter, κάνοντας λόγο για «κρίσιμη» εβδομάδα για την Ελλάδα. (αναλυτικά)

«Το λέω και το ξαναλέω ότι χρειάζεται απομείωση του ελληνικού χρέους»

Την υποστήριξή του σε μια ουσιαστική ελάφρυνση του ελληνικού χρέους εξέφρασε ο γενικός γραμματέας του ΟΟΣΑ, Ανχελ Γκουρία ενόψει του Eurogroup της Πέμπτης, απαντώντας σήμερα στην επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου στον Αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη. (αναλυτικά)

Για τις εμπορικές ονομασίες προϊόντων μετά τη συμφωνία με την πΓΔΜ

«Θέματα που εμπίπτουν σε εμπορικό δίκαιο νομίζω ότι θα επιλυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». (αναλυτικά)

Ο δημοσιογράφος της FAZ «διορθώνει» (και) τη Μ. Σπυράκη: «Μην με παραφράζετε»

Εκτεθειμένη η ΝΔ και ο ίδιος ο πρόεδρός της, συνεχίζουν την επίθεση στον δημοσιογράφο ο οποίος αποκάλυψε, επικαλούμενος πηγές στο Βερολίνο, ότι «Ο Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί επανειλημμένως ότι ως πρωθυπουργός δεν θα ακύρωνε μια συμφωνία στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ». (αναλυτικα)

«Κοινή δράση στελεχών της ΝΔ με χρυσαυγίτες»

Για «κοινή παρουσία και δράση σήμερα στα Γιαννιτσά 15-20 ακροδεξιών και επωνύμων στελεχών της ΝΔ με μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, η οποία καταδεικνύει τον πανικό που βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης και το κόμμα του», κάνει λόγο σε δήλωσή του ο υπουργός Δικαιοσύνης. (αναλυτικά)

«Δεν δώσαμε το όνομα Μακεδονία, το πήραμε πίσω»

Στην πρώτη εφ’ όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Κοτζιάς μετά τη συμφωνίας των Πρεσπών, την περασμένη Κυριακή, έκανε όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις. (αναλυτικά)

Οι εντατικοί έλεγχοι φέρνουν αποτελέσματα: Μειώνονται τα ποσοστά αδήλωτης εργασίας

Τα αποτελέσματα της ελεγκτικής δράσης του Σ.ΕΠ.Ε. και του Ε.Φ.Κ.Α., για την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας σε όλη τη χώρα, το διάστημα 01/01/2017 – 31/12/2017, αποτυπώνει η έκθεση του επιχειρησιακού σχεδίου «ΑΡΤΕΜΙΣ». (αναλυτικά)

Franceinfo: Οι πρώτες επιστροφές των εκπατρισμένων Ελλήνων, η πιο απτή ένδειξη της εξόδου της Ελλάδας από την κρίση

Δύο μέρες πριν από τη συνεδρίαση του Eurogroup, η συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση, υπάρχει μια ένδειξη που δεν κάνει λάθος: η επιστροφή των παιδιών της χώρας, αναφέρει ο ιστότοπος Franceinfo. (αναλυτικά)

10 προγράμματα για 80.000 θέσεις εργασίας

Τα πρώτα προγράμματα που θα υλοποιηθούν από τον ΟΑΕΔ αφορούν την Κοινωφελή Εργασία σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Πρόνοιας για 30.436 θέσεις, καθώς και την απασχόληση 10.000 νέων επιστημόνων σε εξειδικευμένες δράσεις. (αναλυτικά)

Δολοφονία Λουκμάν: Το Εφετείο απέρριψε αίτημα των κατηγορουμένων για μη νόμιμη παρουσία της Πολιτικής Αγωγής

Στις 26 Ιουνίου θα συνεχιστεί ενώπιον του Δευτεροβάθμιου Κακουργιοδικείου, η δίκη για την δολοφονία του 27χρονου εργάτη από το Πακιστάν, Σαχζάτ Λουκμάν, για την οποία έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη οι Διονύσης Λιακόπουλος και Χρήστος Στεργιόπουλος που δικάζονται παράλληλα στην δίκη της Χρυσής Αυγής για εγκληματική οργάνωση. (αναλυτικά)

Προσχέδια για επίθεση στη Βουλή από τάγματα της Χ.Α.

Έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. για το ποιοι συμμετείχαν. (αναλυτικά)

«Η λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής θα έχει αποκατασταθεί πλήρως την Πέμπτη 21 Ιουνίου»

Η διοίκηση του ΕΔΣΝΑ ευχαριστεί τους Δήμους και τους πολίτες. (αναλυτικά)

Έκπτωση 50% στα εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που υπηρετούσαν στα νησιά

Κοινό Δελτίο Τύπου Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σχετικά με την, εκ νέου παροχή έκπτωσης στα εισιτήρια αναπληρωτών εκπαιδευτικών που κατά το σχολικό έτος 2017-2018 υπηρέτησαν σε νησιά της χώρας. (αναλυτικά)

Περιφέρεια Αττικής: Εξοπλισμός ύψους 8,57 εκατομμύρια ευρώ για την πρόληψη, διαχείριση και αποκατάσταση καταστροφών

Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων για την «Προμήθεια Μηχανημάτων και Εξοπλισμού στο πλαίσιο της υποστήριξης του Σχεδίου ‘Ξενοκράτης’» από την Περιφέρεια Αττικής. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.