1 Ιουν 2018

Ήταν πολύ θκληρό για τα κανάλια...

- Έδειξαν την πτώση Ραχόι στην Ισπανία, του ηγέτη του δεξιού κόμματος, του οποίου τα σκάνδαλα δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας τόσον καιρό στη χώρα μας
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων το Μακεδονικό, η σπέκουλα για το ταξίδι Καμμένου στο Μονακό, η νέα κυβέρνηση στην Ιταλία, η πτώση Ραχόι στην Ισπανία (του ηγέτη του δεξιού κόμματος, του οποίου τα σκάνδαλα δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας τόσον καιρό στη χώρα μας), η προεκλογική περίοδος στην Τουρκία, η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από τους γονείς τους στη Λέρο, ρεπορτάζ από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

Αλ. Τσίπρας: Οφείλουμε να στηρίξουμε τον κόσμο της εργασίας

«Καθώς το σύνολο της ελληνικής οικονομίας αναπτύσσεται, οφείλουμε να στηρίξουμε τον κόσμο της εργασίας, να επενδύσουμε στο μέλλον της χώρας δίνοντας υπόσταση στα σχέδια ζωής και δημιουργίας των ανθρώπων». (αναλυτικά)

Σε διαβούλευση το σ/ν του υπ. Εργασίας - Τι προβλέπει για εργολαβίες, «μαύρη» εργασία και πρακτική άσκηση

Η νέα αρχιτεκτονική στα πρόστιμα για την αδήλωτη εργασία, η -για πρώτη φορά- προσπάθεια να μπουν κανόνες στις εργολαβίες, οι νέες ρυθμίσεις για την πρακτική άσκηση και τη μαθητεία, η διαγραφή αμφισβητούμενων διπλών οφειλών σε βάρος ασφαλισμένων καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων προστασίας των ασυνόδευτων ανήλικων προσφυγόπουλων, αποτελούν τα βασικά σημεία του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εργασίας. (αναλυτικά)

«Η ΠΓΔΜ δεν ανταποκρίνεται στα συμφωνηθέντα στις Βρυξέλλες, απομακρύνεται η πιθανότητα συμφωνίας τις επόμενες ημέρες»

Η πλευρά της ΠΓΔΜ από ό,τι φαίνεται δεν είναι ακόμη έτοιμη να ανταποκριθεί στα όσα συμφωνήθηκαν στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο. (αναλυτικά)

«Μικρό θαύμα η μέχρι στιγμής πορεία των ελληνικών εξαγωγών το 2018»

"Στοίχημα" η αγορά της Κίνας, σύμφωνα με την πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων. (αναλυτικά)

Άλλα 93 έργα εντάχθηκαν στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Επιχειρούμε Έξω»

Ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο Οικονομίας, η τρίτη τροποποίηση της απόφασης ένταξης πράξεων κρατικών ενισχύσεων. (αναλυτικά)

Reuters: Ενισχύθηκε με ταχύτερο ρυθμό μέσα στον Μάιο η ελληνική βιομηχανική δραστηριότητα

Η ελληνική βιομηχανική δραστηριότητα ενισχύθηκε με ταχύτερο ρυθμό μέσα στον Μάιο, σημειώνοντας ιδιαίτερη αύξηση στις νέες παραγγελίες και στις προσλήψεις εργατικού δυναμικού, σύμφωνα με έρευνα της HIS Markit, που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters. (αναλυτικά)

Στις 5-6 Ιουνίου το Αναπτυξιακό Συνέδριο στη Σύρο - Το πρόγραμμα

Από τη Νάξο ξεκίνησε σήμερα το 15ο περιφερειακό συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση των Κυκλάδων. (αναλυτικά)

To «τι τον νοιάζει το 17χρονο» ο Μητσοτάκης το είπε κι όχι ο Μπγιάλας

Το τι τον νοιάζει τον 17χρονο για τη δολοφονία Λαμπράκη θέλησε να αντιστρέψει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μπγιάλας όμως ΣΚΑΪ και Ν.Δ. εξανέστησαν διότι προφανώς οι νεκροί βαραίνουν αλλιώς ανάλογα με την πολιτική σκοπιμότητα που καλούνται να εξυπηρετήσουν. (αναλυτικά)

Μίσθωση του Μεγάρου Δεληγιώργη

Η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, παραβρέθηκε σήμερα Παρασκευή 01/06/2018, στα εγκαίνια του παραρτήματος της διεθνούς εμβέλειας Allouche Benias Gallery, στο "Μέγαρο Δεληγιώργη" της οδού Κανάρη 1 στην Αθήνα. (αναλυτικά)

«Ό,τι κινείται, σφάζεται»: Άφθονο ναζιστικό υλικό από τον δίσκο του πυρηνάρχη Νίκαιας Πατέλη

Άφθονο υλικό προέκυψε από τον δίσκο του πυρηνάρχη Νίκαιας Πατέλη, που άρχισε να προβάλλεται κατά την 253η δικάσιμο (29/5). Υλικό που ενισχύει ακόμα περισσότερο τον ρόλο της Χρυσής Αυγής στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα -και όχι μόνο. (αναλυτικά)

Διαθέσιμη η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων Α21 για το επίδομα παιδιού

Άνοιξε την Παρασκευή 1η Ιουνίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων Α21 για το επίδομα παιδιού 2018. (αναλυτικά)

#This_is_not_fake_news: Αποκατάσταση των ΧΑΔΑ Μεγάρων, Παλαιάς Φώκαιας και Καλυβίων

Συνεχίζεται η διαδικτυακή εκστρατεία για την ενημέρωση των πολιτών για τα έργα υποδομής που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής.  (αναλυτικά)

Εγκανιάστηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Φιλιατών

Παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι τα εγκαίνια του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Φιλιατών που λειτουργεί στην Ηγουμενίτσα. (αναλυτικά)

15 δήμοι επιχορηγούνται με 3,3 εκατ. ευρώ για το πρόγραμμα κατασκηνώσεων

Δεκαπέντε δήμοι στην χώρα, έναντι δώδεκα πέρσι, επιχορηγούνται με το συνολικό ποσό 3.380.000 ευρώ ώστε από τις αρχές Ιουλίου μέχρι τέλος Αυγούστου, με τη συνδρομή 670 εποχικών υπαλλήλων, να προσφέρουν αναψυχή σε περίπου 13.000 ανθρώπους (8.000 παιδιά, 2.000 ηλικιωμένους και 3.000 ΑμεΑ) οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στους χώρους των κατασκηνώσεων που ανήκουν στο Υπουργείο Εργασίας. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.