21 Ιουν 2018

Εγκαθίσταται σταθμός του ΕΚΑΒ στο Βουργαρέλι

- Ικανοποιείται ένα πάγιο δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας
- Δήμαρχος Κ. Τζουμέρκων: Με μεγάλη χαρά και ανακούφιση ευχαριστούμε τους υπεύθυνους


   Ο Δήμος Κ. Τζουμέρκων, πριν ενάμιση χρόνο περίπου, με έγγραφο αίτημα του, είχε ζητήσει από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες την εγκατάσταση σταθμού ΕΚΑΒ, τονίζοντας ότι, λόγω του τεράστιου ορεινού όγκου της περιοχής, της μεγάλης ηλικίας της πλειονότητας των κατοίκων και της μεγάλης απόστασης των χωριών από νοσοκομειακές μονάδες, είναι απαραίτητη η εγκατάσταση κλιμακίου του ΕΚΑΒ στην περιοχή των Κεντρικών Τζουμέρκων.
    Το δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας ικανοποιήθηκε κι έτσι, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
   "Με μεγάλη χαρά και ανακούφιση πληροφορούμε τους δημότες μας ότι εγκαθίσταται κλιμάκιο ΕΚΑΒ με στέγαση στο Κ.Υ. Βουργαρελίου με προσωπικό δύο εξειδικευμένους υπαλλήλους και ίδιον ασθενοφόρο όχημα. Ο Δήμαρχος Κ. Τζουμέρκων δηλώνει ότι θεωρεί θετικότατη την εξέλιξη του όλου θέματος, ευχαριστεί τους υπεύθυνους και ευελπιστεί στο μέλλον και για ανάλογο κλιμάκιο που θα στεγαστεί στο Κ.Υ. Αγνάντων"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.