23 Ιουν 2018

Ο Τσίπρας οφείλει μια συγγνώμη στα ΜΜΕ της χώρας

- Δεν μπορούσαν να κρύψουν την πίκρα τους για την ιστορική απόφαση του Eurogroup...
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Τα μόνα ΜΜΕ στον πλανήτη που δεν είδαν με καλό... μάτι τα αποτελέσματα του Eurogroup ήταν τα ελληνικά. Ειδικά τα δελτία ειδήσεων δεν μπορούσαν να κρύψουν την πίκρα τους για την ιστορική απόφαση του χθεσινού Eurogroup για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους....
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

Η ιστορική συμφωνία στο Eurogroup

Συμφωνία επετεύχθη στο Eurogroup για την Ελλάδα και τα μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους. (αναλυτικά)

«Η Ελλάδα επιστρέφει αποκλειστικά στους Έλληνες»

Ομιλία στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων απηύθυνε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας σε εκδήλωση στο Αίθριο του Ζαππείου.
"Τα στοιχήματα είναι για να υλοποιούνται", ξεκίνησε την ομιλία τους στις ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛΛ στο αίθριο του Ζαππείου, ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος φόρεσε γραβάτα, σε βαθύ κόκκινο χρώμα. Η σημερινή μέρα ανήκει σε κείνους που χτυπήθηκαν βάναυσα από την κρίση, που είδαν τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται,που σήκωσαν την χώρα στην πλάτη τους, τόνισε ο Αλ. Τσίπρας. (αναλυτικά)

«Τι κερδίζει η Ελλάδα από τη συμφωνία για το ελληνικό χρέος»

Τα κέρδη της Ελλάδας από τη συμφωνία για το ελληνικό χρέος αναλύουν κυβερνητικές πηγές. (αναλυτικά)

Αλ. Τσίπρας στον ΠτΔ: Νέα σελίδα για τη χώρα μετά την ιστορική συμφωνία

Η συμφωνία για το ελληνικό χρέος είναι πολύ πιο πάνω από τις προσδοκίες των αγορών, τόνισε ο πρωθυπουργός, στη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και σημείωσε πως ανταποκρίνεται στο ηθικό χρέος των εταίρων απέναντι στις θυσίες του ελληνικού λαού, για να μείνει αρραγής η Ευρωζώνη και το όραμα της ευρωπαϊκής ενοποίησης. (αναλυτικά)

Ευ. Τσακαλώτος: Φτάσαμε στο τέλος της κρίσης, η Ελλάδα αλλάζει σελίδα

«Αυτή η ανάπτυξη δεν θα 'ναι μια ανάπτυξη για τους λίγους. Δίνουμε υπόσχεση ότι στην ανάπτυξη της Ελλάδας θα συμμετέχουν όλοι και όλες οι Έλληνες και οι Ελληνίδες». (αναλυτικά)

«Η ελληνική κρίση τελειώνει εδώ»: Πώς είδε ο διεθνής Τύπος τη συμφωνία στο Eurogroup

Οι υπουργοί Οικονομικών των κρατών μελών της ευρωζώνης ανακοίνωσαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Παρασκευή την επίτευξη μιας συμφωνίας για να τερματιστούν οκτώ χρόνια οικονομικής κρίσης, σκληρών πολιτικών λιτότητας και προγραμμάτων στήριξης της οικονομίας της Ελλάδας. (αναλυτικά)

ESM: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει το πέμπτο «success story» της Ευρωζώνης

H Eλλάδα έχει την ευκαιρία να γίνει το πέμπτο «success story» της Ευρωζώνης, εφόσον επιμείνει προσηλωμένη στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και μετά το τέλος του προγράμματος. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει στην ετήσια έκθεσή του ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM). (αναλυτικά)

Για τα ρεκόρ Guinness όσα έγιναν στο ΚΕΕΛΠΝΟ, οι ευθύνες στα σκάνδαλα της Υγείας θα φτάσουν πολύ ψηλά

Δεν υπάρχει επιτελικό στέλεχος ή προϊστάμενος στο ΚΕΕΛΠΝΟ της εξεταζόμενης περιόδου που να μην είναι κατηγορούμενος, ενώ συνολικά στο χώρο της Υγείας η διασπάθιση χρήματος ήταν πολλών δισεκατομμυρίων, «θα δείτε και θα ακούσετε απίστευτα πράγματα, οι ευθύνες θα φτάσουν πολύ ψηλά», εκτίμησε το μέλος της Εξεταστικής για τα σκάνδαλα στην Υγεία και της Προκαταρκτικής για το σκάνδαλο της Novartis Σπύρος Λάππας, μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά. (αναλυτικά)

Ναζιστικά ντοκουμέντα από τον σκληρό δίσκο του χρυσαυγίτη Παππά

Τον απολύτως ναζιστικό χαρακτήρα της οργάνωσης Χρυσή Αυγή και των ηγετικών στελεχών της απέδειξε σήμερα η επισκόπηση του σκληρού δίσκου του κατηγορούμενου υπαρχηγού της οργάνωσης Χρήστου Παππά. (αναλυτικά)

Αυτοί καλούν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη

«Η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική». Μ’ αυτό το σύνθημα καλούν τους πολίτες οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου για την «ελληνικότητα της Μακεδονίας» στη Θεσσαλονίκη, στις 27 Ιουνίου, μπροστά από το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. (αναλυτικά)

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για το Μεταφορικό Ισοδύναμο

Με το σχέδιο νόμου καθιερώνεται μηχανισμός Μεταφορικού Ισοδυνάμου, ως μέτρο εξίσωσης του κόστους μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων με μέσα θαλάσσιας μεταφοράς, με εκείνο που θα ίσχυε με μέσα χερσαίας μεταφοράς για την ίδια απόσταση. (αναλυτικά)

Τέλος στο παράνομο «μπες - βγες» σε βάρος των ιδιωτικών εκπαιδευτικών

Με εγκύκλιο του Σ.ΕΠ.Ε., μπαίνει φρένο στην, επί πολλά χρόνια, παράνομη πρακτική των σχολαρχών, οι οποίοι καταγγέλλουν τις συμβάσεις των εκπαιδευτικών στο τέλος του διδακτικού έτους, τον Ιούνιο, ώστε να μην καταβάλουν τις αποδοχές τους καλοκαιρινούς μήνες και τους ξαναπροσλαμβάνουν τον Σεπτέμβριο. (αναλυτικά)

Οι πέντε πρώτες ΤΟΜΥ στην ανατολική περιοχή της Θεσσαλονίκης τέθηκαν σε λειτουργία μέσα στον Ιούνιο

Οι πέντε πρώτες ΤΟΜΥ για την περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν μέσα στον Ιούνιο τη λειτουργία τους. (αναλυτικά)

«ΦιλόΔημος II»: Ενίσχυση έργων και δράσεων των δήμων με 11,8 εκατ. ευρώ

Για την επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων, την προμήθεια – τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών, την προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.