22 Ιουν 2018

Ενθουσιασμένος ο Μαρίνος Γαρνέλης και οι δημότες Κ. Τζουμέρκων, με όσα ειπώθηκαν στην Αθήνα

- Μεγάλα οδικά έργα, που βγάζουν τα Κεντρικά Τζουμέρκα από την απομόνωση
- Αυξάνεται από 4.000.000 σε 6.000.000 ευρώ η χρηματοδότηση για το Χιονοδρομικό στο Σταυρό Θεοδωριάνων


   Η ανακοίνωση του Δήμου Κ. Τζουμέρκων δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες:
   "Την Τετάρτη 13/06/18, ο Δήμαρχος Κ. Τζουμέρκων Μ. Γαρνέλης, συνοδευόμενος από τον πολιτικό μηχανικό του Δήμου Γ. Φώτη, επισκέφτηκε το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών, όπου είχε συνάντηση με τον Γ.Γ του Υπουργείου Κο Γ. Δέδε, μέσα στο συνηθισμένο κλίμα εγκάρδιας συνεννόησης.
   Ο Κος Γενικός ενημέρωσε τον Δήμαρχο για την εξέλιξη της πορείας των δύο προγραμματισμένων μεγάλων έργων οδοποιίας Αθαμάνιο – Θεοδώριανα και Βουργαρέλι – Άγναντα και αντάλλαξε με αυτόν απόψεις για την ταχύτερη και ορθότερη εκτέλεση των έργων. Από τη συζήτηση προέκυψε ότι εντός των προσεχών ημερών επίκειται η δημοπράτηση του έργου οδοποιίας Αθαμάνιο – Θεοδώριανα κι αμέσως κατόπιν του έργου Βουργαρέλι – Άγναντα.
   Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και των κατοίκων του Δήμου τον Κο Γενικό και μέσω αυτού όλα τα αρμόδια κυβερνητικά κλιμάκια για την πράγματι πολύτιμη συμβολή τους στην άρση της απομόνωσης των Κ. Τζουμέρκων μέσω των προαναφερθέντων έργων υποδομής.
   Κατόπιν ο Δήμαρχος εξέθεσε στον Κο Δέδε την ανάγκη περαιτέρω οικονομικής ενίσχυσης του Δήμου, λόγω του ότι δεν έχουν αποκατασταθεί όλες οι ζημιές από τα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα του 17! Γεγονός που οφείλεται στις ραγδαίες βροχοπτώσεις κατά περιόδους που πλήττουν την περιοχή μας ακόμη και σήμερα. Ο Κος Γενικός υποσχέθηκε την αρωγή του στο πρόβλημα μας. 
   Πέραν τούτου ο Κος Δέδες ανέφερε στο Δήμαρχο ότι, για το Πάρκο Ορεινών Δραστηριοτήτων στο Σταυρό Θεοδωριάνων, αποφασίστηκε από αρμόδια κυβερνητικά κλιμάκια η αύξηση του διατιθέμενου ποσού κατασκευής του από 4.000.000 σε 6.000.000 ευρώ.
   Το γεγονός, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε τον ενθουσιασμό του Δημάρχου αλλά και των απλών δημοτών που έλαβαν γνώση για την προαναφερθείσα αύξηση της επένδυσης.
   Κατόπιν, ο Δήμαρχος επισκέφτηκε το Υπουργείο Εσωτερικών και συζήτησε με αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες σοβαρά θέματα που αφορούν το Δήμο και κυρίως την οικονομική ενίσχυση του Δήμου για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.
   Ο Δήμαρχος θεωρεί ηθική του υποχρέωση αφενός μεν να γνωστοποιήσει, στους δημότες του αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο, το εξαιρετικά θετικό κλίμα που αντιμετώπισε και στα δύο Υπουργεία και παράλληλα να εκφράσει την ευχή να συνεχιστεί και στο μέλλον η άψογη συνεργασία Υπουργείων και Δήμου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.