27 Ιουν 2018

Ποιος οίκος αναβαθμίζει τη διαπλοκή από «Α-» σε «Αποστασία»

- Όσο οι οίκοι αξιολόγησης αναβαθμίζουν το αξιόχρεο της Ελλάδας, τόσο τα σκυλιά αλυχτούν...
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Όσο οι οίκοι αξιολόγησης αναβαθμίζουν το αξιόχρεο της Ελλάδας, τόσο τα σκυλιά αλυχτούν... Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Γ. Λαζαρίδη, τα σενάρια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης, η επίσκεψη Τσίπρα στο Λονδίνο με έμφαση στους τραμπουκισμούς, τα επεισόδια έξω από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, το Μακεδονικό και το «όχι» του προέδρου Ιβάνοφ, η οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Ε.Ε. με Αλβανία και ΠΓΔΜ, τα ακραία καιρικά φαινόμενα, ρεπορτάζ από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

«Παρά τα ανόητα σχέδια κάποιων, η κυβέρνηση θα έχει συνέχεια»

«Πιστεύω ότι η κυβέρνηση, παρά τα ανόητα σχέδια που επιχειρούν κάποιοι, θα έχει συνέχεια, πόσο μάλλον όταν είναι σε όλους σαφές ότι έχει περάσει 40 κύματα και έχει επιβιώσει», δήλωσε ο πρωθυπουργός από το Λονδίνο. (αναλυτικά)

«Επιχειρηματικά συμφέροντα απεργάζονται σχέδιο νέας αποστασίας, για λογαριασμό του κ. Μητσοτάκη»

Συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό του κ. Μητσοτάκη απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές. (αναλυτικά)

Το θέμα της επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα, έθεσε ο Αλ. Τσίπρας στην Τ. Μέι

Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι η επίσκεψη του γίνεται σε μια εξαιρετικά σημαντική περίοδο για την Ελλάδα λόγω του τέλους του προγράμματος που επισφραγίστηκε με την απόφαση του Eurogroup. (αναλυτικά)

Κάλεσμα Τσίπρα από το Σίτι να αξιοποιηθεί το θετικό μομέντουμ της ελληνικής οικονομίας

Να αξιοποιηθεί τώρα το θετικό μομέντουμ της ελληνικής οικονομίας για να στηριχθεί η δυναμική ανάκαμψη της χώρας, κάλεσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από το Σίτι του Λονδίνου. (αναλυτικά)

«Καθαρός διάδρομος» εξόδου από τα μνημόνια

Εντός του Ιουλίου ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος θα επιδώσει στον πρωθυπουργό μελέτη για το πού θα στοχεύουν οι φορολογικές ελαφρύνσεις. (αναλυτικά)

Η κυβέρνηση της Αριστεράς κάνει πράξη το Μεταφορικό Ισοδύναμο

Με το σχέδιο νόμου καθιερώνεται μηχανισμός Μεταφορικού Ισοδυνάμου, ως μέτρο εξίσωσης του κόστους μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων με μέσα θαλάσσιας μεταφοράς, με εκείνο που θα ίσχυε με μέσα χερσαίας μεταφοράς για την ίδια απόσταση. (αναλυτικά)

Στη «Διαύγεια» το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 15.000 ανέργων νέων

Δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου, του υφυπουργού Εργασίας Νάσου Ηλιόπουλου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γεωργίου Χουλιαράκη, για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 15.000 ανέργων νέων, ηλικίας 18-29 ετών, με έμφαση στους πτυχιούχους ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα. (αναλυτικά)

Fitch: Η απόφαση του Eurogroup βελτιώνει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους

Η ολοκλήρωση της τελικής αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος και τα συνοδευτικά μέτρα για το χρέος βελτιώνουν τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του δημόσιου χρέους, αναφέρει ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch σε ανάλυσή του. (αναλυτικά)

JP Morgan: Η Ελλάδα πήρε καλή συμφωνία στο Eurogroup

Η συμφωνία του Eurogroup για την Ελλάδα βρίσκεται στο «άνω εύρος» των προσδοκιών μας δηλώνει η JP Morgan σε ανάλυσή της για τη συμφωνία. (αναλυτικά)

Η S&P αναβάθμισε την Ελλάδα σε «B+» από «B»

Ο διεθνής οίκος αναβάθμισε την Ελλάδα λόγω των μειωμένων κινδύνων για την εξυπηρέτηση του χρέους. Τονίζει ότι οι τράπεζες έχουν σημειώσει πρόοδο στην μείωση των κόκκινων δανείων. Yποβαθμίζει σε σταθερό το outlook των αξιολογήσεων. (αναλυτικά)

Ο ESM ενημερώνει τους επενδυτές για τα «καλά νέα»

Ο ESM ενημερώνει τους επενδυτές για τα «καλά νέα», ότι δηλαδή «η Ελλάδα πέρασε τις τελικές εξετάσεις» του τρίτου προγράμματος και «σύντομα θα μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της». (αναλυτικά)

Bloomberg: Η Ελλάδα επανήλθε στο προσκήνιο μετά την αναβάθμιση της πιστοληπτικής της ικανότητας

«Η Ελλάδα επανήλθε στο προσκήνιο μετά την αναβάθμιση της πιστοληπτικής της ικανότητας σε «Β+» από τον οίκο S&P» μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg. (αναλυτικά)

«Να συγκροτήσουμε ένα μέτωπο λογικής»: Η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη για το Μακεδονικό

«Νομίζω ότι πρέπει να συγκροτήσουμε ένα μέτωπο λογικής, θα έλεγα, γιατί αυτά που η κυβέρνηση μας δρομολόγησε είναι στο επίπεδο της στοιχειώδους λογικής και του σεβασμού ανάμεσα σε δύο χώρες, που δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε, αντίθετα τους ενώνουν τα πάντα» δήλωσε, προσερχόμενος στην εκδήλωση, ο κ. Μηταφίδης. (αναλυτικά)

Ποιος λέει ψέματα για το Μακεδονικό;

Αληθεύει αυτό που ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ., πως ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης «δεν θα ψήφιζε αυτή τη συμφωνία γιατί δεν θα δεχόταν ποτέ "Μακεδονική εθνότητα" και "Μακεδονική γλώσσα"»; (αναλυτικά)

Το φρικιαστικό πρόσωπο του ναζισμού από τον σκληρό δίσκο του χρυσαυγίτη Παππά

Τα στοιχεία από τον σκληρό δίσκο του επιστήθιου φίλου του Νίκου Μιχαλολιάκου («αδελφού του» όπως τον έχει χαρακτηρίσει ο ίδιος), Χρήστου Παππά, είναι σοκαριστικά. (αναλυτικά)

Έργα αποκατάστασης των αθλητικών χώρων σε 41 σχολεία με συνεργασία υπουργείου Παιδείας και ΓΓΑ

Αναπτύσσεται πλέον συνεργασία ανάμεσα σε δυο Υπουργεία, Παιδείας και Πολιτισμού/Αθλητισμού, με την ένταξη 18 ακόμη σχολικών συγκροτημάτων (41 σχολεία συνολικά). (αναλυτικά)

Προγραμματισμός συγκεκριμένων ενεργειών για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των εξαρτήσεων

Ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών. (αναλυτικά)

Σύμβαση για την προμήθεια εξοπλισμού των στρατιωτικών νοσοκομείων της Αττικής με χρηματοδότηση της Περιφέρειας

Σύμβαση για την προμήθεια εξοπλισμού των στρατιωτικών νοσοκομείων της Αττικής με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, υπέγραψαν ο αν. υπουργός Άμυνας, Φ. Κουβέλης, και η περιφερειάρχης Αττικής, Ρ. Δούρου. (αναλυτικά)

3,5 εκατ. ευρώ από το ΥΠΕΣ σε δήμους για την εξόφληση υποχρεώσεων

Αναλυτικά τα ποσά. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.