17 Ιουν 2018

Κοτόπουλα "ΠΙΝΔΟΣ: Γενέθλια 60 ετών με επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 20 εκατ. ευρώ

Παρουσίασε το πενταετές επενδυτικό πρόγραμμα σε εκδήλωση στην Αθήνα, παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου


   Το επενδυτικό του πρόγραμμα ύψους 20 εκατ. ευρώ για την πενταετία 2018-2022, παρουσίασε πριν λίγες μέρες στην Κηφισιά, κατά τον εορτασμό των 60 χρόνων από την ίδρυσή του, ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων, «Πίνδος».
   Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού, Ανδρέα Δημητρίου, οι επενδύσεις αφορούν:
      - νέα γραμμή παραγωγής έτοιμων ψημένων προϊόντων,
      - νέα γραμμή πτηνοσφαγείου,
      - εκσυγχρονισμό των κέντρων διανομής,
      - εκσυγχρονισμό του στόλου διανομής και
      - πρόγραμμα μηχανογράφησης παραγωγής.
   Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη η «Πίνδος» από πέρυσι έχει προχωρήσει στην παραγωγή νέων καινοτόμων προϊόντων. Πιο συγκεκριμένα, έχει λανσάρει το «χωριάτικο λουκάνικο κοτόπουλου», την «παραδοσιακή γιαννιώτικη κοτόπιτα», το «ρολό κοτόπουλο» και το «κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής».
   Επίσης, εδώ και δύο μήνες, ο Συνεταιρισμός προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό και αλλαντικά από 100% φρέσκο ορεινό κοτόπουλο, χωρίς γλουτένη σε πολλές γεύσεις (Φιλέτο καπνιστό, Παριζάκι, Λουκάνικα Φρανκφούρτης, Λουκάνικα κοκτέιλ, Ηot dog, Σαλάμι πικάντικο κοτόπουλου, καθώς και το μοναδικό χωριάτικο λουκάνικο ΠΙΝΔΟΣ - βραβευμένο σε διεθνή διαγωνισμό στις Βρυξέλλες).
 Η ιστορία των 60 χρόνων
   Έχοντας μια μακρά πορεία ο Συνεταιρισμός γιόρτασε τα 60 του χρόνια στις 13 Ιουνίου σε μια λαμπρή εκδήλωση, παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, της Βουλευτού Α’ Αθηνών Ντόρας Μπακογιάννη, του Βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Δημ. Τζελέπη, εκπροσώπων άλλων κομμάτων, καθώς και πολλών εκπροσώπων του συνεταιριστικού κινήματος.
   Σημειώνεται ότι η πορεία του Συνεταιρισμού ξεκίνησε το 1958 με παραγωγή του έφθανε μόλις τα 500 κοτόπουλα την εβδομάδα. Σήμερα, ο Α.Π.Σ.Ι. ΠΙΝΔΟΣ ο οποίος εδρεύει στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων, με περισσότερα από 500 μέλη - συνεταίρους παραγωγούς πτηνοτρόφους και σχεδόν 1.000 εργαζόμενους, παράγει πάνω από 600.000 κοτόπουλα σε εβδομαδιαία βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.