17 Ιουν 2018

Στις 26 Ιουνίου η δημοπράτηση της Αμβρακίας Οδού

Έργο μήκους 48,5 χλμ, προϋπολογισμού 150.000.000€, που βγάζει την περιοχή από την απομόνωση και βάζει τέλος στην υφιστάμενη καρμανιόλα


   Στην συγκρότηση της Επιτροπής Διαγωνισμού για τη δημοπράτηση του έργου «Υπολειπόμενες εργασίες για την ολοκλήρωση της Οδικής Σύνδεσης Περιοχής Ακτίου με το Δυτικό Άξονα Βορρά – Νότου, προχώρησε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες. Η Επιτροπή συγκροτείται ενόψει του διαγωνισμού για την δημοπράτηση του έργου που θα γίνει στις 26 Ιουνίου.
   Σύμφωνα με τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, έχει προβλεφθεί να ολοκληρωθούν ταχύτατα οι διαγωνιστικές διαδικασίες, με στόχο την ολοκλήρωση του έργου, μήκους 48,5 χιλιομέτρων, που, εδώ και μια οκταετία, παραμένει ημιτελές, καταδικάζοντας σε απομόνωση την περιοχή και χείριστες συνθήκες οδικής ασφάλειας τους κατοίκους αλλά και τους διερχόμενους οδηγούς.
   Ο προϋπολογισμός της δημοπρατούμενης εργολαβίας ανέρχεται σε 150 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.