7 Ιουν 2018

200.000 ευρώ στο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη

- Η δέσμευση έγινε πράξη
- Περικλής Μίγδος: Πιστοποιείται, για μια ακόμη φορά, το κλίμα συνεργασίας και θετικής ανταπόκρισης στα δίκαια αιτήματα του Δήμου μας
- Σε ποια οδικά δίκτυα θα γίνουν παρεμβάσεις


   Με απόφαση του του Γενικού Γραμματέα Υποδομών, Γιώργου Δέδε, χρηματοδοτείται ο Δήμος Καραϊσκάκη με 200.000 € για την υλοποίηση του έργου: "Επείγουσες παρεμβάσεις αποκαταστάσεις οδών, προσβάσεων-άρση απομόνωσης περιοχών και τοπικών κοινοτήτων, που προκλήθηκε από ακραία καιρικά φαινόμενα στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη".
   Το συγκεκριμένο αίτημα του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη είχε αποτελέσει θέμα συζήτησης, μεταξύ άλλων, στη σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί στην Άρτα, το περασμένο Φθινόπωρο, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Υποδομών Γιώργου Δέδε, της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγας Γεροβασίλη, του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Άρτας Βασίλη Τσίρκα, του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Άρτας Βασίλη Ψαθά και των δημάρχων των 4 Δήμων του Νομού Άρτας και το κυβερνητικό κλιμάκιο είχε δεσμευτεί ότι θα υπάρξει η κατάλληλη πίστωση για την υλοποίηση του έργου.
   Με την προχθεσινή απόφαση, η δέσμευση γίνεται πράξη και όπως έγραψε ο Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη, Περικλής Μίγδος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb: "Πιστοποιείται για μια ακόμη φορά το κλίμα συνεργασίας και θετικής ανταπόκρισης του κράτους στα δίκαια αιτήματα του Δήμου μας".
   Το έργο αφορά συγκεκριμένες παρεμβάσεις στα οδικά δίκτυα και των 16 Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου. (Ακροποταμιά Κλειδίου, Βελανιδιά Μεσοπύργου, Φισοτά Ρετσιανών, Ντόβρα Βελεντζικού, Κακιωνέικα Διχομοιρίου, Κανάλια Μεσοπύργου, Δημαριό, Πέρδικα Μηλιανών, Σκουληκαριά, Καστανιά, Πηγές, Αστροχώρι, Μεγαλόχαρη, Ελάτη, Παλαιοχωράκι Δημαριού, Πλακουτσέικα Άνω Καλεντίνης, Βουλιαγμένου Μεσοπύργου, Βριστό Μηλιανών, Άνω Πέτρα, Διάσελλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.