5 Μαΐ 2018

Ένας βρόμικος πόλεμος προπαγάνδας: Δείτε τι πραγματικά είπε ο Γ. Πάλλης, που τον κατηγόρησαν ότι αποκάλεσε "φασιστοειδή" όσους διαμαρτυρήθηκαν στη Λέσβο - VIDEO

Το video αδιάψευστος μάρτυρας της μονταζιέρας που χρησιμοποιήθηκε για να κατασκευαστεί η "είδηση"


   Ένας βρώμικος πόλεμος προπαγάνδας είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, με αφορμή παρέμβαση στη Βουλή, του βουλευτή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Πάλλη, σχετικά με τις πρόσφατες κινητοποιήσεις πολιτών της Λέσβου.
   Με τίτλους όπως: «Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: Φασιστοειδή όσοι διαμαρτυρήθηκαν χθες στη Μυτιλήνη – ΒΙΝΤΕΟ», προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις για το τι πραγματικά είπε ο βουλευτής.

(ενδεικτικά οι τίτλοι δύο ιστοσελίδων που χαρακτηρίζονται για τον κιτρινισμό τους και την ακραία αντιπολιτευτική στάση τους)
   Όμως, όπως επισημαίνει και η ιστοσελίδα της Λέσβου «mplokia.gr», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε καθαρά, για την μειοψηφία των φασιστοειδών που είχαν εισχωρήσει στην συγκέντρωση των πολιτών, κάποιοι από τους οποίους έχουν μάλιστα συλληφθεί.
   «Αυτό το αποκρύπτουν τα κυρίαρχα ΜΜΕ για να παίξουν το παιχνίδι του διχασμού της τοπικής μας κοινωνίας!», τονίζει η τοπική ιστοσελίδα.
   Τι πραγματικά είπε ο Γ. Πάλλης; Δείτε το παρακάτω video:



   O ίδιος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του στο facebook, κάνει λόγο για «άλλη μία εκστρατεία διασποράς fake news από τους γνωστούς διαύλους, οι οποίοι απομόνωσαν ένα απόσπασμα από την τοποθέτησή μου στη Βουλή για τις προχθεσινές κινητοποιήσεις στη Μυτιλήνη και διαδίδουν πως τάχα αποκάλεσα τους πολίτες που συμμετείχαν σε αυτές "φασιστοειδή"». 
   Παραθέτει μάλιστα και το "επίμαχο" απόσπασμα από τα πρακτικά, όπως μπορείτε νa το δείτε και στο παραπάνω βίντεο, συμπεριλαμβάνοντας τις φράσεις που κόπηκαν, γιατί δεν βόλευαν την κατασκευασμένη "είδηση":

"(...) Και εδώ πέρα, θα πρέπει να διαλέξουμε όλοι μας όχθη, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι. Αν ήμασταν με την όχθη της δημοκρατίας, της έννομης τάξης, της εφαρμογής του διεθνούς δικαίου και των ευρωπαϊκών οδηγιών που ερχόμαστε να ενσωματώσουμε ή αν είμαστε με αυτούς, με τη μικρή μειοψηφία φασιστοειδών, τα οποία κάποιοι δυστυχώς τα χαϊδεύουν προκειμένου να κάνουν μικροπολιτική. Εδώ θέλουμε ξεκάθαρες θέσεις και απαντήσεις. Χθες είχαμε και συλλήψεις στη Μυτιλήνη ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΌ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ. Είχαμε συλλήψεις ανθρώπων ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ των οποίων η ζωή έχει αλλάξει και οφείλουμε όλοι να το παραδεχτούμε."



   Όπως προσθέτει ο Γ. Πάλλης: «Καλώ τους συμπολίτες μου, με τους οποίους έχουμε μια καθαρή σχέση εδώ και πολλά χρόνια ακόμα κι αν δεν ανήκουμε στον ίδιο πολιτικό χώρο, να μην παρασύρονται από τους πιασάρικους και προπαγανδιστικούς τίτλους και την "κοπτοραπτική" των fake news, αλλά να αναζητούν μια ολοκληρωμένη, πολύπλευρη και υπεύθυνη ενημέρωση. Από την πλευρά μου υπόσχομαι να αφουγκράζομαι τις αγωνίες τους και να υπερασπίζω με όλες μου τις δυνάμεις τα δίκαια αιτήματά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.