29 Μαΐ 2018

Σήμερα αναγορεύεται σε επίτιμο διδάκτορα του ΤΕΙ Ηπείρου ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στην Πρέβεζα


   Πέρυσι το Νοέμβριο, το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Ηπείρου αποφάσισε να αναγορεύσει σε επίτιμο διδάκτορα του τμήματος τον καθηγητή οικονομικών και υπουργό Οικονομικών της χώρας Ευκλείδη Τσακαλώτο, για τη συμβολή του στην οικονομική επιστήμη.
   Η τελετή αναγόρευσης του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος είναι και καθηγητής του ΕΚΠΑ, θα γίνει σήμερα το απόγευμα, στην αίθουσα τελετών «Νικόπολις» του ΤΕΙ Ηπείρου, στο Ψαθάκι. Ο υπουργός βρίσκεται ήδη από χθες, στο πατρικό του σπίτι στην Πρέβεζα.
   Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, που υπογράφει ο πρόεδρος του τμήματος, καθηγητής Χάρης Ναξάκης, κατά την αναγόρευση θα παρουσιαστεί το έργο του τιμώμενου και θα ακολουθήσει ομιλία του επίτιμου διδάκτορα. Η ομιλία του Ευκλείδη Τσακαλώτου θα είναι αφιερωμένη στην οικονομία την μεταμνημονιακή εποχή.
   Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τελετή αναμένεται να παραστεί και ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.