15 Μαΐ 2018

Δίκιο έχουν τα κανάλια... Έρχονται εκλογές!

- Κι αυτή τη φορά τα κανάλια επιβεβαιώνονται, αφού αύριο διεξάγονται οι φοιτητικές εκλογές, γιατί για τις βουλευτικές θα πρέπει να περιμένουν πολύ ακόμα...
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Οι προφητείες για καταστροφή, κρίσιμες καταστάσεις και ρήξη στην επίτευξης τεχνικής συμφωνίας για τα προαπαιτούμενα πέρασαν σήμερα σε δεύτερη μοίρα και επανήλθαν τα σενάρια για εκλογές. Κι αυτή τη φορά τα κανάλια επιβεβαιώνονται, αφού αύριο διεξάγονται οι φοιτητικές εκλογές, γιατί για τις βουλευτικές θα πρέπει να περιμένουν πολύ ακόμα...
   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν επίσης η αιματοχυσία στη Γάζα, η αστυνομική επιχείρηση για την απομάκρυνση μεταναστών από δύο παλιά εργοστάσια στην Πάτρα, η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ίμβρο, η φρικτή αποκάλυψη για το νεογέννητο που βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη, η κατάτμηση της Β' Αθηνών, οι αποκαλύψεις για τη μαφία του φαρμάκου, η κακουργηματική δίωξη σε βάρος τραπεζικών που έβαζαν χέρι σε θυρίδες, ρεπορτάζ από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

Στην τελική ευθεία η 4η αξιολόγηση

Την Τετάρτη αναμένεται να αρχίσουν οι συναντήσεις του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με τους επικεφαλής των θεσμών, οι οποίοι και θα διερευνήσουν τη δυνατότητα επίτευξης τεχνικής συμφωνίας για τα προαπαιτούμενα πριν από το Eurogroup της 24ης Μαΐου. (αναλυτικά)

«Από τις θυσίες των πολλών, περνάμε στις ανάγκες τους και στα δικαιώματα για όλους»

«Τώρα πια μας ακούν, μας αναγνωρίζουν, μας σέβονται». (αναλυτικά)

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Τουσκ για το ζήτημα της ΠΓΔΜ


Στόχος η επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου

Αντιπαράθεση κυβέρνησης - αντιπολίτευσης για τη μεταναστευτική πολιτική στη συζήτηση επί του νομοσχέδιο για το άσυλο. (αναλυτικά)

Πρόγραμμα «ΦιλόΔημος II»: 6,3 εκατ. ευρώ σε δήμους για σχολεία και μηχανήματα

Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε την ένταξη των κάτωθι Πράξεων δήμων συνολικού ποσού ύψους 6.339.165,92 ευρώ, με τη συμμετοχή των δήμων να ανέρχεται στο ποσό των 1.746.365,92 ευρώ. (αναλυτικά)

Β. Αποστόλου: Ανοίγει η πλατφόρμα για την ρύθμιση των οφειλών αγροτών

Διαγραφή ως 100% των τόκων και ως 60% του κεφαλαίου. (αναλυτικά)

Ανακοίνωση του Προεδρείου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κατά της ισραηλινής επίθεσης στη Γάζα

«Ο τραγικός απολογισμός από την επίθεση του στρατού του ισραηλινού κράτους κατά διαδηλωτών στη Λωρίδα της Γάζας, περιλαμβάνει την απώλεια δεκάδων ανθρώπινων ζωών, μεταξύ των οποίων και παιδιών, καθώς και σοβαρούς τραυματισμούς διαδηλωτών». (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.