18 Μαΐ 2018

Και πού να σφίξουν οι ζέστες της εξόδου...

Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν και πάλι η παραίτηση του προέδρου του ΣτΕ, το Μακεδονικό και η συνάντηση Τσίπρα-Ζάεφ, οι τρέχουσες διαπραγματεύσεις για την 4η αξιολόγηση η ελάφρυνση του δημόσιου χρέους, οι συντάξεις, η κατάτμηση της Β' Αθηνών, ρεπορτάζ από το αστυνομικό δελτίο... Και βέβαια τα κανάλια ξέχασαν την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

«Πάνε πολύ καλά οι συζητήσεις και κλείνει η συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο»

«Πάνε πολύ καλά οι συζητήσεις και είμαστε σε κατεύθυνση να κλείσει η συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο», δήλωσε κυβερνητικός αξιωματούχος για την πορεία των συνομιλιών με τους θεσμούς. (αναλυτικά)

Αλ. Τσίπρας: Ψάχνουμε λύσεις, χωρίς να αλλοιώνουμε τις κόκκινες γραμμές

Η συνέντευξη Tύπου, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και της Συνόδου ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων. (αναλυτικά)

Με μυστική ψηφοφορία σε δέκα κάλπες

Με μυστική ψηφοφορία σε δέκα κάλπες, η Ολομέλεια τοποθετείται, αύριο Παρασκευή, επί του πορίσματος για την υπόθεση NOVARTIS. (αναλυτικά)

Β. Ντομπρόβσκις: Μέχρι τον Ιούνιο η συμφωνία και για το χρέος

Η τελική συμφωνία για την έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το Eurogroup του Ιουνίου θα περιλαμβάνει και το χρέος, ξεκαθάρισε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις μιλώντας στην επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίo κι απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη. (αναλυτικά)

«Ηχηρή απάντηση η ανακοίνωση των δικαστών του ΣτΕ»

«Ηχηρή απάντηση στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών που προσπάθησαν μέσω της παραίτησης του Ν. Σακελλαρίου να δημιουργήσουν κλίμα εις βάρος της κυβέρνησης». (αναλυτικά)

«Ναι» στην κατάτμηση των μεγάλων εκλογικών περιφερειών, εμμένουν στην ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Την πρόταση του υπουργείου και της κυβέρνησης για την κατάτμηση των πολύ μεγάλων εκλογικών περιφερειών παρουσίασε ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, στους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων. (αναλυτικά)

Με υπογραφή Μητσοτάκη επιχείρησαν να στείλουν στους πολίτες τον λογαριασμό από το «πάρτι» στον ΟΑΣΘ

«Τα ραβασάκια των βουλευτών της ΝΔ στον ΟΑΣΘ είναι πταίσματα μπροστά σε αυτά που πρόκειται να αποκαλυφθούν» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Οργανισμού Στέλιος Παππάς κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου. (αναλυτικά)

Κυριακή παραβάσεων της εργατικής νομοθεσίας

Την Κυριακή, 6 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 646 καταστήματα, με στόχευση σε πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα. (αναλυτικά)

Αλ. Χαρίτσης: Επενδύσεις σχεδόν 2,3 δισ. ευρώ για νέες τουριστικές μονάδες

Συνολικά 7.300 επενδυτικά σχέδια υποβλήθηκαν στη δράση του ΕΣΠΑ που αφορά σε νέες τουριστικές μονάδες, με συνολικό ύψος επένδυσης που αγγίζει τα 2,3 δισ. ευρώ. (αναλυτικά)

Αναπτυξιακός Νόμος: Ξεκάθαρη η διαχωριστική γραμμή με το «χθες»

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομίας, η σημερινή ασκούμενη πολιτική ενθαρρύνει την υγιή επιχειρηματικότητα, με στόχο την ανάπτυξη της χώρας, την εξάλειψη της ανεργίας, την κοινωνική δικαιοσύνη και τη μείωση των περιφερειακών ανισοτήτων, σε πλήρη αντίθεση με παρελθούσες πολιτικές οι οποίες δεν είχαν συγκεκριμένη στόχευση και άφηναν πολλά περιθώρια για εξυπηρέτηση λίγων «εκλεκτών» ενώ, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, αυτοχαρακτηριζόταν «φιλοεπενδυτικές». (αναλυτικά)

Νέα σημαντική μείωση του ELA για τις ελληνικές τράπεζες

Σε σημαντική μείωση κατά 2,5 δισ. ευρώ, της έκτακτης ρευστότητας προς τις τράπεζες από το μηχανισμό ELA της ΕΚΤ, προχώρησε η Τράπεζα της Ελλάδος. (αναλυτικά)

Το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» περνά στην επόμενη φάση

Ενεργοποιώντας τη δυνατότητα αίτησης χρηματοδότησης από τραπεζικό ίδρυμα. (αναλυτικά)

22,5 εκατ. ευρώ στα ΕΛΤΑ από το υπουργείο ΨΗΠΤΕ

Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου, η κατάθεση του συγκεκριμένου ποσού αναμένεται να διευκολύνει τη διοίκηση των ΕΛΤΑ στην αποπληρωμή του χρέους που έχει προς τη ΔΕΗ. (αναλυτικά)

Ηellas Ηouse: Στη Σαγκάη το πρώτο ελληνικό πολιτιστικό κέντρο της Άπω Ανατολής

Την εκδήλωση εγκαινίων -η οποία σκοπό είχε να δώσει στους καλεσμένους μια πρώτη γεύση της πρωτοβουλίας του Ηellas Ηouse για την ανάδειξη του ελληνικού πολιτισμού, της γαστρονομίας και της φιλοξενίας- τίμησε με την παρουσία της η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, κόβοντας την παραδοσιακή κινεζική κόκκινη κορδέλα των εγκαινίων. (αναλυτικά)

Ν. Παππάς: Η δίκαιη αμοιβή των πνευματικών δικαιωμάτων των δημιουργών θα διασφαλιστεί

«Αυτή η Κυβέρνηση έχει στηρίξει και συνεχίζει να στηρίζει όσο καμία άλλη κυβέρνηση, μέσα μάλιστα σε δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες, τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών». (αναλυτικά)

Οι εύλογες αμοιβές δεν είναι τέλος ή φόρος, αντιστοιχούν στα πνευματικά δικαιώματα καλλιτεχνών

Ανακοίνωση του Τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ (αναλυτικά)

Ανοιχτή Πόλη: Στο κλείσιμο των παιδικών σταθμών οδηγεί η πολιτική του Δήμου Αθηναίων

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών στις 2 Μάη, η πλειοψηφούσα παράταξη πήρε απόφαση να μη λειτουργήσουν τη νέα χρονιά τρεις παιδικοί σταθμοί. (αναλυτικά)

Τα κανάλια ξέχασαν την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας

Η 17η Μαΐου έχει καθιερωθεί ως διεθνής ημέρα κατά της ομοφοβίας. Ο λόγος που επιλέχθηκε η συγκεκριμένη ημερομηνία, οφείλεται στο γεγονός ότι στις 17 Μαΐου 1990, η ομοφυλοφιλία έπαψε να θεωρείται ασθένεια από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.