9 Μαΐ 2018

Άφησαν την Εκλογολογία κι έπιασαν την Καρολολογία

Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων, χθες το βράδυ, η επίσκεψη του Καρόλου και της Καμίλα στην Ελλάδα, με εκτενέστατα ρεπορτάζ και λεπτομέρειες. Ακολούθησαν ρεπορτάζ για την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, τα ελληνοτουρκικά, τα έξι καταδιωκτικά υποβρύχια που θα αποκτήσει η Άγκυρα, το νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία και την αναδοχή, λίγα λόγια για την τριμερή συνάντηση Ελλάδας- Κύπρου-Ισραήλ και πλούσιο ρεπορτάζ από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

«Θέλουμε να διασφαλίσουμε την ειρήνη, την ευμάρεια και τη συνεργασία»

Με βασικό θέμα στην ατζέντα των συνομιλιών Αλέξη Τσίπρα – Νίκου Αναστασιάδη - Μπενιαμίν Νετανιάχου την ενεργειακή συνεργασία, διεξήχθησαν στη Λευκωσια οι εργασίες της τέταρτης τριμερούς συνάντησης Ελλάδας- Κύπρου-Ισραήλ. (αναλυτικά)

Ισραήλ, Κύπρος και Ελλάδα μπορούν μαζί να διαμορφώσουν το νέο τηλεπικοινωνιακό χάρτη της περιοχής

«Μπορούμε -μαζί οι τρείς χώρες- να διαμορφώσουμε το νέο τηλεπικοινωνιακό χάρτη της περιοχής, να επενδύσουμε και να κερδίσουμε από τις νέες τεχνολογίες και τις μεταξύ μας συνέργειες, αλλά και να συνεργαστούμε σε νέους τομείς, όπως αυτός του Διαστήματος» τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο της 4ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ. (αναλυτικά)

Στοχοποίηση δημοσιογράφου του Κόκκινου 105,5 από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η δημοσιογράφος του Κόκκινου 105,5 Αλέκα Ζουμή στοχοποιήθηκε από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά για κείμενό της που ασκούσε κριτική στον Βαγγέλη Μαρινάκη - "Θα συνεχίσουμε αταλάντευτα την δημοκρατική κριτική" διαμήνυσε ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Νίκος Σβέρκος, ενώ οι εργαζόμενοι του Κόκκινου σε κείμενο τους ξεκαθαρίζουν ότι θα συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους όπως οφείλουν και όχι όπως κάποιοι... θα ήθελαν. (αναλυτικά)

Η συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναδοχή και την υιοθεσία

Το νομοσχέδιο με τίτλο «Μέτρα για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και υιοθεσίας» συζητείται σήμερα στη Βουλή. (αναλυτικά)

«De facto επικεφαλής της Ν.Δ. ο Αδ. Γεωργιάδης»

«Οι ρατσιστικές δηλώσεις του δημάρχου Μήλου και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμου Δαμουλάκη, για τους 74 μετανάστες, που διασώθηκαν και βρίσκονται από χθες στο λιμάνι του νησιού, προκαλούν κάθε δημοκρατικό πολίτη» αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. (αναλυτικά)

Π. Πολάκης: Είμαστε ό,τι κάνουμε και όχι ό,τι λέμε

Υπογράφηκε η έγκριση σκοπιμότητας για την ανέγερση του ΚΥ Μανταμάδου με πόρους από το ΠΔΕ 2018 του Υπουργείου Υγείας-ύψους 900.000- αλλά και η χρηματοδότηση από τη 2η ΔΥΠΕ για τη στέγαση του νέου Περιφερειακού Πολυδύναμου Ιατρείου Αγιάσου- ύψους 70.000. (αναλυτικά)

«Η επιστολή των εργοδοτικών φορέων προκαλεί έκπληξη»

Οι εργοδοτικοί φορείς έχουν ήδη λάβει τη νομική μελέτη για την αξιολόγηση των θεσμών της μεσολάβησης και της διαιτησίας, αναφέρει το υπουργείο Εργασίας. (αναλυτικά)

Ρέγκλινγκ: Εάν η Ελλάδα εφαρμόσει όλες τις μεταρρυθμίσεις, μπορεί να βγει επιτυχώς από το πρόγραμμα τον Αύγουστο

Ο επικεφαλής του ΕΜΣ χαιρέτισε την αναπτυξιακή στρατηγική που παρουσίασε η Ελλάδα στο τελευταίο Eurogroup. (αναλυτικά)

Μεγάλη μείωση 23,1% σημείωσε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου τον Μάρτιο

Μεγάλη μείωση 23,1% σημείωσε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου της χώρας τον Μάρτιο εφέτος, καθώς για έναν ακόμη μήνα κινήθηκε ανοδικά η αξία των ελληνικών εξαγωγών ενώ μειώθηκε εκείνη των εισαγωγών. Στο τέλος του α' τριμήνου, το εμπορικό έλλειμμα εμφανίζεται μειωμένο κατά 17,9%. (αναλυτικά)

ΙΟΒΕ: Μικρή βελτίωση εμφάνισαν οι επιχειρηματικές προσδοκίες στη βιομηχανία τον Απρίλιο

Oριακή βελτίωση των επιχειρηματικών προσδοκιών σημειώθηκε στη Βιομηχανία τον Απρίλιο, σύμφωνα με έρευνα οικονομικής συγκυρίας του ΙΟΒΕ.

iobe_0_1_0.jpg

Σύμφωνα με την έρευνα του ΙΟΒΕ, «η εξέλιξη αυτή ευθυγραμμίζεται με την ανάκαμψη του οικονομικού κλίματος στην ελληνική οικονομία, καθώς καταγράφεται άνοδος των επιμέρους δεικτών σχεδόν σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς της οικονομίας, αλλά και στην καταναλωτική εμπιστοσύνη. (αναλυτικά)

«Έσκασε» ο ΣΚΑΪ με τον Μαρξ στο πρωτοσέλιδο της «Αυγής»

Ο Δημήτρης Οικονόμου στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ έκανε επίθεση στην «Αυγή» για το πρωτοσέλιδό της... (αναλυτικά)

Περιφέρεια Αττικής: 28 εκατομμύρια ευρώ για τον νέο πολιτιστικό χάρτη

18 έργα πολιτισμού με τη χρηματοδότηση του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.