23 Μαΐ 2018

Μαύρα δελτία τρόμου και ανομίας

Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων η επίθεση του Ρουβίκωνα στο ΣτΕ και η απίστευτη σπέκουλα περί ανομίας, ο απόηχος της επίθεσης στον Γιάννη Μπουτάρη, οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στην Αδριανούπολη, οι εξελίξεις στην Τουρκία, ρεπορτάζ από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

Το πέρασμα «από την ευημερία των δεικτών, στην ευημερία των ανθρώπων», αποτυπώνει το πολυσέλιδο σχέδιο της κυβέρνησης

«Μια στρατηγική ανάπτυξης για το μέλλον». (αναλυτικά)

«Ο κ. Μητσοτάκης καταδικάζει τη βία αρκεί να μην προέρχεται από την ακροδεξιά»

«Με Σαμαρά, Γεωργιάδη και Βορίδη καταλαβαίνουμε τη δύσκολη θέση του κ. Μητσοτάκη» σχολιάζει το Μαξίμου. (αναλυτικά)

Εγκληματική ύβρις να ειρωνεύονται τη δολοφονία Λαμπράκη όσοι προσπαθούν να ξαναγράψουν την Ιστορία

Όσοι, προσπαθούν να ξαναγράψουν την Ιστορία, πλασάροντας τις αθλιότητες περί «δύο άκρων», ή φτάνουν στο σημείο να ειρωνευτούν τη δολοφονία Λαμπράκη, όπως έκανε χθες η Νέα Δημοκρατία, συντασσόμενη με τις πιο σκοτεινές παραδόσεις της εγχώριας Δεξιάς, να ξέρουν ότι διαπράττουν μια ασυγχώρητη, εγκληματική ύβρη, τονίζει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη. (αναλυτικά)

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η υπόθεση Novartis

Ο πρόεδρος της Βουλής διαβίβασε σήμερα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έγγραφο με τίτλο «διαπίστωση αναρμοδιότητας της Βουλής ως προς τα διαβιβασθέντα σε αυτήν στοιχεία» για την υπόθεση «ΝOVARTIS». (αναλυτικά)

Γερμανικός Τύπος: «Η Ελλάδα μπορεί σύντομα να σταθεί στα πόδια της»

«Οκτώ χρόνια αφότου η Ελλάδα έλαβε την πρώτη δανειακή βοήθεια, εκπληρώθηκε ένα σημαντικό προαπαιτούμενο για την έγκαιρη ολοκλήρωση του τρίτου δανειακού προγράμματος και προγράμματος μεταρρυθμίσεων της χώρας» γράφει η FAZ. (αναλυτικά)

Ποιες αλλαγές προωθούνται στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό

Κάποιες από τις σημαντικότερες αλλαγές που προωθούνται άμεσα στη Βουλή προς ψήφιση αφορούν στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό. (αναλυτικά)

Scope Ratings: Αναβαθμίζει το αξιόχρεο της Ελλάδας σε B+ από Β-, βλέπει καθαρή έξοδο

Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Scope Ratings αναβάθμισε το αξιόχρεο της Ελλάδας σε Β+ από Β-, μεταβάλλοντας παράλληλα τις προοπτικές σε θετικές από σταθερές. (αναλυτικά)

Σε 7.900 υπολογίζονται οι μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο, το 2019

Περίπου 7.900 αναμένεται να είναι ο αριθμός των μόνιμων προσλήψεων στο Δημόσιο για το 2019, μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με τους Θεσμούς, σύμφωνα με την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη. (αναλυτικά)

Στεγαστικό επίδομα: Διπλάσιοι δικαιούχοι, ειδικές πρόνοιες για μονογονεϊκές οικογένειες και νοικοκυριά με ανάπηρο

Περίπου 1,3 εκατομμύρια πολίτες θα ωφεληθούν από το νέο στεγαστικό επίδομα, που εξισώνει για πρώτη φορά παιδιά και ενηλίκους και στηρίξει παραπάνω τις μονογονεϊκές οικογένειες και τα νοικοκυριά με ανάπηρο, όπως είπε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου. (αναλυτικά)

Ποιες αλλαγές πρωθεί η κυβέρνηση στον νόμο Κατσέλη για την προστασία της πρώτης κατοικίας

Πρόβλεψη και για τους εγγυητές, έκπτωση του οφειλέτη σε περίπτωση καθυστέρησης της καταβολής των δόσεων που ορίζονται με τη δικαστική απόφαση και άρση του τραπεζικού απορρήτου, είναι μερικές από τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στο Νόμο 3869/2010 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (Νόμος Κατσέλη - Σταθάκη), με στόχο την προστασία της πρώτη κατοικίας. (αναλυτικά)

Μήνυση και πρόστιμο στο Ε.Κ. Κομοτηνής από το Σ.ΕΠ.Ε.

Η άρνηση του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής να συμμορφωθεί με την επιταγή του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, έφερε πρόστιμο και μηνυτήρια αναφορά, όπως τονίζει η υπουργός Εργασίας σε απάντησή της στους βουλευτές οι οποίοι ανέδειξαν το ζήτημα της καταχρηστικής και εκδικητικής απόλυσης εργαζόμενης και συνδικαλίστριας. (αναλυτικά)

Εξεταστική για την Υγεία: «Πάρτυ» 85 δισ. από τις προμήθειες

Με την κατάθεση του Σταύρου Ευαγγελάτου, γενικού επιθεωρητής του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ) συνεχίστηκε, σήμερα, στη Βουλή η Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας. (αναλυτικά)

Ειδικό Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων: Ένα αίτημα ετών υλοποιείται

Η υλοποίηση του έργου δρομολογήθηκε μόλις το 2016, μετά από ενέργειες της Διοίκησης της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε., η οποία το έθεσε μεταξύ των προτεραιοτήτων και έδωσε εντολή για την επικαιροποίηση της μελέτης και τη δημοπράτηση του. (αναλυτικά)

Αποζημιώσεις 800 χιλιάδων ευρώ στις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πλημμύρες στη Μεσσηνία

Οι πόροι προέρχονται από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και θα διατεθούν από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης για την αντιμετώπιση ζημιών των επιχειρήσεων που αφορούν σε κτιριακές εγκαταστάσεις, μηχανολογικό εξοπλισμό, πρώτες ύλες, εμπορεύματα και φορτηγά αυτοκίνητα δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.