18 Μαΐ 2018

«Πάνε πολύ καλά οι συζητήσεις και είμαστε σε κατεύθυνση να κλείσει η συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο» για την δ' και τελευταία αξιολόγηση πριν την έξοδο από τα Μνημόνια

Μέχρι τον Ιούνιο η συμφωνία και για το χρέος


   «Πάνε πολύ καλά οι συζητήσεις και είμαστε σε κατεύθυνση να κλείσει το staff level agreement (συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο)», δήλωσε κυβερνητικός αξιωματούχος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μετά την ολοκλήρωση των χθεσινών επαφών με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών.
   Άλλαξε το σημερινό πρόγραμμα των επαφών των υπουργών με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών. Έτσι, μετά τα φορολογικά και τη δημοσιονομική διαχείριση, με τα οποία άρχισαν οι συναντήσεις, ακολούθησαν: Επιχειρηματικό περιβάλλον και αγορές προϊόντων (13.00), Εργασιακά (15.00), Κοινωνική πρόνοια (16.00) και συνεχίζονται με Follow up χρηματοπιστωτικά (17.00) και Follow up δημοσιονομικά (18.00), οι συζητήσεις για τα οποία ξεκίνησαν χθες το απόγευμα.
   Μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων, θα σταματήσουν οι επαφές και οι θεσμοί θα ετοιμάσουν ένα νέο προσχέδιο για το staff level agreement, το οποίο θα αποστείλουν στην ελληνική πλευρά πολύ αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Στη συνέχεια, οι δύο πλευρές θα συναντηθούν εκ νέου για το τελικό κείμενο της τεχνικής συμφωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.