7 Μαΐ 2018

ΑΡΤΑ: Συμμετοχή Όλγας Γεροβασίλη στη σύσκεψη με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωκοινοβουλίου

Οι σημαντικές εξελίξεις στον ελληνικό τομέα μεταφορών και ο ρόλος της πολιτικής της Ε.Ε. στο πλαίσιο αυτό, προσφέροντας ανάλογες χρηματοδοτικές δυνατότητες


   Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη θα συμμετάσχει αύριο, Τρίτη 8 Μαΐου 2018 και ώρα 14.00 -16.30, σε σύσκεψη στην Άρτα, με θέμα: «Πρόσβαση και συνδεσιμότητα μεταφορών», παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστου Σπίρτζη και του Υπουργού Ναυτιλίας, κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, με τη συμμετοχή της Πρόεδρου και μελών της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
   Αντικείμενο της σύσκεψης αποτελούν οι σημαντικές εξελίξεις στον ελληνικό τομέα μεταφορών, όπως και ο ρόλος της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο αυτό, προσφέροντας ανάλογες χρηματοδοτικές δυνατότητες.
   Υπενθυμίζεται ότι η σύσκεψη εντάσσεται στις δράσεις της τριήμερης επίσκεψης της αντιπροσωπείας της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, με σταθμούς τα Ιωάννινα, την Άρτα και την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.